Мухарем Сербезовски открио шта му је Синан рекао пред смрт!

Легендарни певач Мухарем Сербезовски симбол фолк мелоса бивше Југославије гостујући у једној емисији описао је искуства кроз која је прошао током недавне операције у Турској.

Забава 06.04.2023 | 17:10
Мухарем Сербезовски открио шта му је Синан рекао пред смрт!

- Сад сам фантастично, био сам два месеца у Турској на лечењу, пријало ми је. Интересантно је, где год да идем, иде 12 људи за мном и траже ми да им певам своје песме. Шта ћу, морам да им певам. И онда ме исто сачека у болници - кроз смех се присетио Сербезовски и открива да му највише траже "За венчаним столом", "Сине мој", а онда запевао хит "Виолино, у душу ми дирај".

- Тренутно припремам све моје песме, има их преко 300, у новом аранжману ћу их све препевати - открио је легендарни певач.

Открио је детаље опроштајне турнеје и присетио се разговора са колегом Синаном Сакићем пред његову смрт

- Некако размишљам о својој епохи 62. кад сам снимио прву плочу. МОја жеља је да се опростим док сам још актуелан, нећу да ме најуре, хоћу сам да идем. Прво сам хтео да се опростим пре пар година, али су ми Синан Сакић и Рамо предложили једну песму "Последњи аплауз". И кажем им ја да хоћу да пакујем кофере, чак и у рефрену кажем "Коме требам овакав ја, са мојим тужним песмама". А Синан ми каже, е баш такав нам требаш. Хоћу да се вратим у Београд, овде сам постао звезда. Овде ћу почети и завршити каријеру, а турнеју ћу припремати годину дана. Жеља ми је да буду што јефтиније улазнице, макар и не зарадио. Они који су ме дигли, нек ме и испрате, а то су пензионери сада - додао је Сербезовски.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар