Никола Роквић имао 110 кг на овај начин смршао 17 кг и набацио мишиће!

Никола Роквић је годину дана био под стресом због смрти оца Маринка, па је утеху проналазио у храни. Када је стао на вагу и видео да има 110 кила, схватио је да мора да поведе рачуна о свом здрављу.

Забава 05.04.2023 | 21:26
Никола Роквић имао 110 кг на овај начин смршао 17 кг и набацио мишиће!

Никола Роквић каже да је смршао 17 килограма за шест месеци!

 

- Година 2021. је за мене била веома тешка! Отац се, пре него што је преминуо, годину дана борио са опаким непријатељем. Тај период ми је био стресан, па нисам имао вољу да тренирам, али ни да водим рачуна о исхрани. Зато сам се и угојио скоро 20 килограма. У једном моменту сам се тргао и схватио да морам нешто да урадим за себе - каже Никола и објашњава на који је начин скинуо килограме.

Nikola Rokvić
ФОТО: ФАЦЕБООК

- Кренуо сам на кик-бокс четири пута недељно. У почетку сам те тренинге комбиновао са трчањем. Али због природе посла нисам довољно тренирао. Када сам схватио да немам резултате, сабрао сам се и почео редовно да радим вежбе са тренером, који ми је увео тренинг снаге и програм исхране. Смањио сам унос угљених хидрата, а повећао унос протеина и масти!

Nikola Rokvić
ФОТО: ФАЦЕБООК

Тек тада је видео прве резултате.

- Шест месеци посвећеног рада и придржавања свега што ми тренер каже довели су до тога да сам смршао, али и издефинисао мишиће. Покренуо сам метаболизам на прави начин, па сада немам никаквих проблема. Тренутно постим, па балансирано уносим протеине, угљене хидрате и масти из биљних извора. Задовољан сам, јер сам изгубио 20 центиметара у обиму струка. Осећам се као нов човек - одушевљено каже певач.

Ово једе Никола Роквић

Доручак: Воћна салата

Ручак: Киноа са поврћем

Kinoa
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Вечера: Салата са пилетином

Трик савет: Протеини и масти доводе до правих резултата

(курир.рс/информер)

Коментари / 0

Оставите коментар