Ко су мајке ванбрачних синова певача Тозовца!?

Предраг Живковић Тозовац, коме ће двогодишњи помен бити одржан 6. априла, имао је два ванбрачна сина, једног са лепом певачицом, а другог наследника са банкарком.

Забава 05.04.2023 | 20:20
Ко су мајке ванбрачних синова певача Тозовца!?

Тозовац је у младости био омиљен међу женама, али није волео да говори о својим везама и женама, а са Емилијом Мимом, с којом је био у љубави 40 година, венчао се тек у 84 години!

 

- Мима је моја права љубав и мој избор. Наш однос је више од љубави. Љубав бих описао као краткотрајну болест. Ми смо у најлепшој фази јер смо постали пријатељи који не могу једно без другог. Љубав нема везе с годинама - причао је Тозовац о својој супрузи за Хелло, и открио да је то била љубав на први поглед.

Predrag Živković Tozovac
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Певач није волео да прича о приватном животу, али је једном потврдио да је отац.

- Имам два ванбрачна сина, али то није за новине. То је моја приватна ствар. Нека су они живи и здрави, али моји синови су створени случајно. Један живи у Америци и он већ има сина Марка. Камо среће да имам сад сто Срба којима сам отац. Био бих најсрећнији човек на свету - рекао је певач једном приликом за Курир.

- Не знам о првој жени ништа, живи са породицом у Америци. Био сам веома млад, тада сам имао свега двадесет година и био сам на почетку каријере. Међутим, растали смо се после неколико година, данас немам контакт са њом - рекао је Тозовац за Блиц.

Predrag Živković Tozovac
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

Са старијим сином Тозовац није био у контакту дуго, а добио га је са једном “много лепом певачицом, коју су сви јурили”. Једна Живковићева колегиница, како су пренели медији, имала је прилику да сретне његовог наследника у Америци. Тада је рекла Тозовцу да је изненађена да отац и син могу да имају идентичну боју гласа.

Predrag Živković Tozovac
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Предраг је другог сина добио са једном банкарком, те да је пресликан отац. Тозовац је хтео да уради и ДНК анализу ка Међутим, они су се виђали, али су им односи захладнели након што је Тозовац сазнао да његов наследник није дипломирао као што му је претходно рекао. То је певача много повредило.

Поред законите супруге Миме, Тозовац је па једина романса о којој је проговорио је она коју је имао са Биљаном Ристић.

Pink, Otkaz, Biljana Ristić

- Смем да поменем само Биљану Ристић, која је сјајан певач и имитатор и за коју знам да се неће наљутити, јер је с љубављу помињем. Дивна је то љубав била. Баш као и с Мирјаном, женом којој сам посветио песму - причао је певач.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар