Доналд Трамп се изјаснио да није крив, кренуо ка Флориди

Бивши амерички председник Доналд Трамп изјаснио се данас пред судом у Њујорку да није крив по 34 тачке оптужнице која га терети за фалсификовање пословних докумената после истраге о новцу који је плаћен порно звезди Сторми Данијелс.

Свијет 04.04.2023 | 21:50
Доналд Трамп се изјаснио да није крив, кренуо ка Флориди

Трамп је потом напустио зграду суда на Менхетну и упутио се ка свом ранчу на Флориди, одакле се очекује да ће се касније обратити јавности, јавља Би-Би-Си.

Носец́и тамноплаво одело и црвену кравату, Трамп (76) је по доласку пред зграду суда одавао мало емоција, али се на час зауставио да махне окупљеној гомили својих присталица показујући стиснуту песницу у знак поздрава, преноси Ројтерс.

Доналд Трамп је одмах по доласку у суд стављен у полицијски притвор, пренео је раније АП, а лондонски Гардијан је пренео да су бившем америчком председнику у згради суда узети отисци прстију, након чега је кренуо на саслушање.

Непосредно пре уласка у судницу Трамп није желео да даје било какву изјаву о оптужници која је у међувремену према писању америчких медија, отпечаћена.

У писаној објави на својој друштвеној мрежи Трамп је раније данас изразио забринутост да САД постају "марксистичка земља трећег света" и оценио да је данашњи дан трагичан за "нашу Републику", као и да су оптужбе против њега политички мотивисане.

(Тањуг) Фото: Тањуг

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БЛ

04.04.2023 20:51

Ови глупи американци кад пробају неког да дискредитују онда га оптузују да је комуниста и социјалиста...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

04.04.2023 20:52

Заста це бути крив нигде везе Добра она дамацка добро глуми јој јој...за оскара

ОДГОВОРИТЕ