Редитељ "Јужног ветра" решио мистерију: Да ли је Баћа жив!?

Логичан след је био да Мараш уђе у политику, међутим, то неће бити главна прича у трећем делу. Баћа је упао у кризу, али успеће да се извуче, наглашава редитељ Милош Аврамовић.

Забава 04.04.2023 | 21:28
Редитељ "Јужног ветра" решио мистерију: Да ли је Баћа жив!?

Широм света имамо примере да су људи из света криминала завршили за посланичком клупом, па тако и наш Мараш. Ипак, његов политички ангажман неће бити главна прича у наставку "Јужног ветра". Он неће седети у Скупштини нити ће његова политичка прича бити у првом плану, то је само начин да се мутни послови легализују и логичан је след догађаја.

Овако за Републику каже редитељ "Јужног ветра" Милош Аврамовић, који најављује најбољи завршетак приче о некада ситним криминалцима из Миријева, што Петар Мараш и Баћа то одавно нису.

Južni Vetar, premijera, Miloš Avramović
ФОТО: СТЕФАН СТОЈАНОВИЋ/ МОНДО

Двојица ортака из краја нашла су се на врху и постала водећи нарко-босови на Балкану, али њихов суноврат је неизбежан. У другој сезони серије "Јужни ветар: На граници" пут су наставили силазном путањом, многи из клана су их напустили, али ту није крај. Трећи део приче, који ће се снимати ове године, донеће коначан расплет популарне саге. Оно што је сигурно, "Јужни ветар" никуд не иде без свог Баће.

- Наравно, Баћа ће бити и у наставку, нема говора о његовој смрти. Видели смо да је упао у кризу, све што им се десило га је ослабило, али могу да вам кажем и умирим све фанове "Јужног ветра" да се Баћа враћа јачи него икад - јасан је редитељ.

На Тиктоку појавили су се преписке фанова са редитељем. Прво их је занимало што је Петар Мараш преварио Софију и како је Лазар преживео и да ли је носио панцир.

Južni Vetar
ФОТО: ПРИНТСКРИН

Друго питање било је да ли Баћа жив, што је многима и даље мистерија након великог финала. Редитељ је окачио ову поруку.

Južni Vetar
ФОТО: ПРИНТСКРИН

Творац "Јужног ветра" каже да долази време када ћемо се растати са Марашем и Баћом и да ће с трећим наставком ова прича бити заокружена.

- Темеље смо поставили на самом почетку. У старту смо осмислили целу причу и знамо како ће се она завршити. Ипак, то не бих да откривам. Драго ми је што је "Јужни ветар" постигао оволики успех и што публика с нестрпљењем ишчекује сваки наш следећи корак. Због њих нек радња у наставку остане тајна - каже редитељ.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар