Мима у вези са 35 година млађом колегиницом, ево где су се упознали?!

Глумца Милутина Миму Караџића (67) јавност је одувек доживљавала као великог заводника и вечитог нежењу (мада је он већ једном био у браку) а он већ неко време ужива у љубавној вези са 35 година млађом колегиницом Наташом Станишић.

Забава 04.04.2023 | 20:20
Мима у вези са 35 година млађом колегиницом, ево где су се упознали?!

Јавност је за овај однос сазнала половином марта, када се пар појавио заједно на снимању емисије "Никад није касно" на Кошутњаку, где се он нашао у улози члана жирија.

Пре неколико вечери поново су се појавили заједно на премијери представе "Лаж" у Београдском драмском позоришту и том приликом глумац се није одвајао од своје лепше половине.

Laž, predstava, premijera
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Наташа Станишић је храбро закорачила у свет глуме пре неколико година, када се уписала на Факултет савремених уметности у Београду, а већ је остварила значајну улогу у позоришној представи "Поетеса" према тексту и у режији Виде Огњеновић.

Milutin Mima Karadžić, Mima Karadžić, Mima Karadzic
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Овај комад се игра у Српском народном позоришту у Новом Саду, а однедавно публика има прилике да је гледа у новој серији Жарка Јокановића "Закопане тајне", где тумачи лик мистериозне Ивоне у инвалидским колицима, у коју се заљубљује богаташ.

Пар често излази заједно, шетају, уживају у ручковима, али популарни глумац још увек није јавности потврдио да су вези, већ лепу Наташу представља као своју блиску пријатељицу. Упознали су се на снимању серије "Закопане тајне" и од тада су нераздвојни, каже извор Курира.

Подсетимо, глумац је 2017. године планирао да стане на луди камен са 33 године млађом Невеном Матић, али до венчања ипак није дошло. Иза себе већ има брак, склопио га је 1992. године с колегиницом Сунчицом Ђурић, а трајао је нешто дуже од две године.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бања Лука

05.04.2023 09:10

Није младја 35 вец 41 годину, родјена је 1997.

ОДГОВОРИТЕ