Мајка Дарка Лазића очајна због његовог стања, љута на снајку!

Дарко Лазић недавно се подвргао операцији затезања коже, а сада је због компликациија поново завршио у болници.

Забава 04.04.2023 | 18:10
Мајка Дарка Лазића очајна због његовог стања, љута на снајку!

Фолкер је по савету лекара морао да мирује како му се не би погоршало стање, што он није испоштовао, па је дошло до крварења. Он је то и сам признао, па се својим пратиоцима јавио из болничког кревета док му је друштво правила супруга Каћа.

 
Darko Lazić, Branka Lazić
ФОТО: ФИЛИП ПЛАВЧИЋ, АНА ПАУНКОВИЋ

Контактирали смо с Дарковом мајком Бранком, која не може да дође себи од када је на порталима видела да му се стање искомпликовало. Како је истакла, она је знала да ће се то догодити, јер његова супруга Катарина уопште не води бригу о њему и његовом опоравку.

- Јако ми је лоше због свега. Ја сам знала да ће доћи до компликација. Осећала сам то. Лепо сам вам рекла. Не могу да причам више. Молим мог сина, овако јавно, кад не могу да га добијем на телефон данима: сине мој, кад те пусте из болнице, дођи својој кући код мајке, да те чувам и негујем. Та жена која се сад церека поред тебе, док теби није добро, она ће ти доћи главе - апеловала је на Дарка узнемирена мајка.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/04/03/21/3414236_сцреенсхот-14_фф.јпг?вер=1680608642" алт="Дарко Лазић" />
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Подсетимо, Дарко је на Инстаграму јаукао од болова, а многи су приметили колико је блед и исцрпљен.

- Морам да будем овде док се не смири крварење. Не могу да устанем. Бићу добро, ја се надам, биће све океј. Био сам мало немиран, доктори су све добро одрадили. Моја жена гледа лајв, а седи поред мене. Вероватно сам јој лепши преко екрана. Нека пишу лоше коментаре, они постоје да би се писали. Ти људи не желе прво себи добро, а камоли другима, ја им желим све најлепше. Хвала свима који ми желе добро и који ми желе брз опоравак - рекао је Дарко.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/04/03/21/3414234_сцреенсхот-15_фф.јпг?вер=1680608656" алт="Дарко Лазић" />
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Иначе, Лазић се својевремено подвргао операцији смањења желуца, након које је драстично смршао. Он је скинуо 109 килограма, а онда је решио да затегне вишак коже на телу.

- Изгубио сам много килограма и због тога ми баш виси кожа. Морам што пре на операцију затезања, ускоро ћу све то решити - рекао је пре операције певач.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/03/27/21/3404916_сцреенсхот-41_фф.јпг?вер=1680608672" алт="Дарко Лазић" />
ФОТО: ПРТИНТСЦРЕЕН

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар