Певач трпи јаке болове прима зрачење!

Певач Јасмин Ставрос (68) из Виноградске болнице крајем прошле недеље пребачен је у КБЦ Ребро у Загребу где ће да настави лечење. Певач је пребачен је на свој захтев, али и по препоруци доктора.

Забава 04.04.2023 | 17:39
Певач трпи јаке болове прима зрачење!

- Пацијент се налази код нас на лечену. Као и за сваког пацијента, чинимо све како би му помогли у опоравку. Тренутно прима зрачење, а о осталим детаљима лечења не могу да говорим - рекао је специјалист радиотерапије и онкологије, проф. др Федор Шантек.

Како незванично преносе хрватски медији, Ставрос трпи јаке болове, али је оптимистичан и верује у опоравак. Како пишу, и његова супруга је раније лечена од рака у КБЦ Ребро и потпуности је излечена.

Подсећамо, Јасмин је крајем марта рекао да има карцином костију и у фази је борбе за живот.

- Све ме боли, леђа највише. Стално сам у болници, нисам отад ишао кући. Лоше се осјећам, боле ме леђа, све. Свакакве лијекове против болова ми дају, нешто помогне, а нешто не - рекао је Стаки.

Jasmin StavrosФОТО: ПРИНТСКРИН/ЈУТЈУБ

Певач је тада звучао уморно, исцрпљено, али и оптимистично. Било му је јако жао што је морао отказати концерте, иако су му сви говорили да је његово здравље сада најбитније.

(курир.рс/24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар