Џејева породица неће бити део филма а ево и зашто!

Џеј Рамадановски, легендарни певач народне музике и севдалинки, преминуо је 6. децембра 2020. године од срчаног удара. Његов живот ће бити претворен у филм, а већ се снима дугоочекивано остварење о њему.

Забава 03.04.2023 | 20:38
Џејева породица неће бити део филма а ево и зашто!

У филму ће главну улогу у једном периоду његовог живота играти Хусеин Алијевић, познатији као Хуса из некадашње популарне денс групе Бит стрит. Поред богате каријере, Џеј је имао и тешке животне тренутке, међу којима је губитак своје сестре Шерхерзаде, а његове песме ће остати део наслеђа народне музике и севдаха.

<а хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/439027/марија-рамадановски" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Марија Рамадановски, певачица и ћерка Џеја Рамадоновског, гостовала је у емисији Пулс Србије где је открила више о дугоочекиваном филму.

- Ја до скоро нисам имала пуно информација. Могу да кажем да се филм увелико снима, да ће Хуса бити главни глумац и знам неке ситнице. Међутим, још је рано за њих јер је снимање тек почело. Имају тек 2 недеље снимајућих дана. Ми се надамо да ће филм бити добар, истинит и онакав какав заслужује мој отац. Ја се слажем са тим да његов живот јесте за филм. Све остало остаје на редитељима, глумцима и на томе како ће они да изнесу - рекла је Рамадановски и додала: <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/04/03/14/3413480_236486.02-20-18-22.стилл002_фф.јпг?вер=1680523362" алт="Марија Рамадановски" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА<бр /><бр />

- Још увек нисмо добили сценарио, требало би ускоро. Али из приче најбољег татиног друга Миће Софтића смо сазнали да су се трудили да филм буде стварно истинит. Да су татине догодовштине које је доживео од малена, преко дома до каријере. Тако да ја мислим да ће се филм свима свидети и да ће бити добар.

На питање да ли има представу ко ће је играти у филму она је истакла: 

- Нећемо ми бити део филма. Нема породице зато што је филм до сајма 1992. године (солистички концерт Џеја на Београдском сајму). Ја за други део још увек не знам. Прича тог филма је од дома, тешког живота и детињства до ток концерта односно пре мог рођења. Што се тиче саме породице, можда је мама негде узета у смислу када су се узели и то је то.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар