Ко је претучени певач Лепи из Новог Пазара!?

Синоћ у Његошевој улици у Новом Пазару, око 23.30 сати, дошло је до бруталног пребијања познатог новопазарског певача Реџепа Режеповића познатог под називом Лепи, иначе власника апартмана под истим називом.

Забава 03.04.2023 | 18:47
Ко је претучени певач Лепи из Новог Пазара!?

Овај новопазарски певач је наводно већ дуже време у сукобу са одређеним службеницима из ПУ Нови Пазар, чак се са једним и физички обрачунавао, а туча није последица тог сукоба већ је у питању друго лице које такође ради у ПУ Нови Пазар. 

 

Новопазарски певач Реџеп Реџеповић, који је брутално претучен од стране полицајца, постао је познат по чувеном хиту "Иза облака". Песма је објављена пре 11 година, а спот је био један од првих виралних снимака на овим просторима.

Овај необични, за многе и комични спот до данас је прикупио готово четири милиона прегледа.

 
Redžep Redžepović Lepi <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/YОУТУБЕ<бр /><бр />

- Одем ја у тоалет и онако вршим нужду, а смрди унутра, то је катастрофа. Погледам горе, кроз решетке и видим плаво, прелијепо небо и видим један мали облачак. И онда ми дођу ријечи 'Иза облака, сунце сјајно сија' а онда се сјетим моје Њемице, тадашње дјевојке и дође ми 'Чија си, ноћас, чија?'" - причао је својевремено Лепи.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/04/03/15/3413736_сцреенсхот-1_фф.јпг?вер=1680529738" алт="Реџеп Реџеповић Лепи" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ<бр /><бр />

Лепи, међутим, с друге стране живи прилично скроман живот у Новом Пазару.

Реџеп Реџеповић, како му је право име, изнајмљује апартмане, пише поезију и дружи се са сином. Двадесет година је живео у Немачкој, радио на грађевини, а касније тамо имао и своју фирму. Многи га знају и под надимком Лепи, а данас је власник и неколико апартмана под истим називом.

(курир.рс.)

Коментари / 0

Оставите коментар