Отворено продајно мјесто Супернове и м:тел-а у Градишци

м:тел и Супернова данас су свечано отворили ново продајно мјесто у Центрум парку у Градишци.

Република Српска 03.04.2023 | 13:59
Отворено продајно мјесто Супернове и м:тел-а у Градишци

У новој, модерно опремљеној пословници м:тел-а и Супернове у Градишци, корисници, као и сви заинтересовани грађани, могу још лакше да се информишу о понудама и услугама ових компанија, те да купе неки од супер уређаја.

Симболично пресјецањем врпце у присуству посјетилаца тржног центра и представника медија, озваничен је почетак рада нове м:тел и Супернова пословнице.

Милосав Парезановић, извршни директор за маркетинг и продају компаније м:тел, која је недавно добила још једну потврду за најбољу мобилну мрежу у БиХ, овом приликом је изјавио: „м:тел је већ увелико познат по томе да својим корисницима нуди најбоље и најсавременије услуге, а сада је ту и нови бренд Супернова, који чини спој три некадашња оператера, али који сада корисницима пружа нешто потпуно ново, брзо, модерно, атрактивно и напредно.

Битно нам је да сви наши корисници увек имају врхунско искуство коришћења свих наших услуга, те сам уверен да ће им и овај простор у срцу Градишке, где смо под истим кровом, помоћи да одаберу услугу по својој мери, али исто тако да добију подршку наших вредних колега које су им увек на располагању“.

Присутнима се у име Супернове обратио директор Дарио Тучић, који је нагласио да је: „Ново продајно мјесто у Градишци још један од показатеља да су Супернова и м:тел одлучни у намјери да својим запосленима и својим корисницима, уз модерне услуге и сервисе, омогуће и угодна мјеста за рад и комуникацију”.

Радно вријеме новоотворене пословнице у Центрум парку  у Градишци је радним данима и суботом од 09 до 21 час, а недјељом од 9 до 17 часова.

За посјетиоце на дан свечаног отварања припремљени су бројни поклони изненађења, као и посебне понуде добродошлице.

Ово је друга заједничка пословница м:тел-а и Супернове, а мрежа локација свих пословница доступна је на wеб сајтовима компанија www.мтел.ба и www.суперновабих.ба.

(ПР) Фото: ПР