Признање Новој банци за пласман кредита привреди

Привредна комора Републике Српске, на традиционалној манифестацији „Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске за 2022. годину“, додијелила је признања најуспјешнијим привредним друштвима која су остварила запажене резултате у пословању.

Република Српска 03.04.2023 | 13:45
Признање Новој банци за пласман кредита привреди

Новој банци АД Бања Лука додијељено је посебно признање за највећи пласман кредита привреди Републике Српске у 2022. години. Нова банка је највећа домаћа банка која је на тржишту препозната као дугорочан партнер и ослонац правним лицима и грађанима, спремна да расте заједно са својим клијентима и њиховим идејама, али и да подржи оне који тек почињу. Спремност на сваки економски сценарио, брига о запосленима и посвећеност потребама клијената, резултовали су признањем Привредне коморе, које је за Банку преузео предсједник Управе Синиша Аџић.

Послујући одговорно, Нова банка остварује значајне резултате, штитећи капитал и интересе клијената, ефикасно управљајући ликвидношћу и депозитима, што представља додатну сигурност и стабилност за тржиште Републике Српске.

(ПР) Фото: ПР