Шесторо људи умрло послије убиства пјевачице!

Хрватски астролог Тео Љубић у завршној је фази писања књиге о астролошкој страни убиства певачице Јелене Марјановић (33).

Забава 03.04.2023 | 07:52
Шесторо људи умрло послије убиства пјевачице!

Кроз њену и наталне карте њој блиских људи, поред осталог, откриће и да су све смрти, које су се догоиле после Јелениног убиства заправо судбински повезане и да могу да се "прочитају" у хороскопу.

Случај убиства певачице Јелене Марјановић на насипу у Борчи од почетка прате нејасне чињенице, нелогичности и спектакуларни медијски написи, али и серија смрти. Од када је почела истрага мртво је чак шесторо људи повезаних са овим случајем.

Преминули су инспектор који је водио истрагу Дејан Јовић, родитељи Зорана Марјановића - отац Владимир и мајка Зорица, Јеленина бака Пелагија, њена мајка Зорица Крсмановић и Рада Матић из Беча, блиска пријатељица Јелениног супруга Зорана Марјановића, који је, да подсетимо, првостепеном пресудом осуђен на 40 година затвора. Та пресуда биће или укинута или потврђена, а о томе ће у јуну одлучити Апелациони суд у Београду. 

Зоран Марјановић, после супруге Јелене, родитеља и пријатељице, изгубио је, такође и још двојицу пријатеља. Преминуо је прво Зоранов близак пријатељ, човек који је био уз њега у данима после злочина. Композитор Саша Милошевић, један од најближих Зоранових сарадника и пријатеља, који је чак написао и стихове уклесане на Јеленин споменик, такође је преминуо после Јелениног убиства.

Није прошло ни два месеца од убиства певачице, а већ је преминула њена бака Пелагија у 76. години. Од туге за убијеном унуком Јеленом добила је мождани удар, од ког је умрла 25. маја 2016. године.

Нестала је тако читава Јеленина породица. Раније је од малигне болести преминуо Јеленин отац Душан Крсмановић, који јој је био ослонац у животу. Од тог ударца, она је изгубила глас и није наступала три године. Преминуо јој је потом и стриц за кога је била везана.

После смрти Јеленине мајке, преминуо је инспектор Дејан Јовић. Заменик начелника Трећег одељења за крвне и сексуалне деликте београдске полиције, који је био укључен и у истрагу убиства певачице Јелене Марјановић у Борчи, преминуо је у мају 2020. године.

Јовић, који је због професионалних истрага, поред осталог и хапшења Вељка Беливука и Марка Миљковића за "убиство на шинама" 2017. године, био у немилости некадашње врхушке у МУП Србије, као и тадашње државне секретарке у српској полицији Дијане Хркаловић, преминуо је, како је саопштило Више јавно тужилаштво у Београду, природним путем у мају 2020. године у Инфективној клиници у Београду. 

Инспектор Јовић, како се сумњало и како је веровао његов отац Вукосав Јовић, наводно је отрован док је лежао у Инфективној клиници заражен коронавирусом. Његов отац и пријатељи никада нису поверовали да је Јовићева смрт наступила природним путем и мишљења су да је отрован или убијен.

Рада Матић (41) из Беча преминула је 3. септембра 2021. године, Реч је о жени која је тврдила да се месец дана после убиства певачице Јелене Марјановић дописивала са њеним супругом Зораном.

Матићева, која је живела у Бечу, у јавности се појавила неколико месеци после злочина, а сама је тврдила да се са Марјановићем дописивала најпре преко Фејсбука, а потом и преко Вајбера. Иако су размењивали експлицитне поруке, Рада је тврдила да је она само намеравала да сазна шта се тачно догодило певачици Јелени и да ли је њен супруг умешан.

Само 25 дана касније, издахнуо је у Земунској болници и Зоранов отац Владимир Марјановић. Он је преминуо 28. септембра 2021. године у 68. години од срчаног удара. 

Свекрва умрла од можданог удара

Црна серија смрти настављена је и прошле године. Само шест месеци после смрти супруга, преминула је 22. априла и Зоранова мајка Зорица. Два дана раније доживела је мождани удар од чијих јој је последица стало срце. Лекари у Ургентном центру, по виђењу снимка скенера главе и њеног стања, поручили да не би било сврхе да се Зорица хоспитализује. Умрла је у својој кући.

(Информер) Фото: Информер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Катастрофа

03.04.2023 06:49

Уколико би се такав монструм ослободио на суду.То би била потврда,да се не поштују закони,него се примјењују селективно. Марјановић је заслужио доживотну,тешку робију,без могућности за помиловање!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

03.04.2023 08:04

Јадна Јелена и њена ћерка.Да Бог дадне да одрасте без траума...???

Name

Бг

05.04.2023 00:28

Ови сектаси су и требали да помру , с обзиром да су узели нецији зивот. Инспектор Јовиц се само насао на погресном месту , у погресно време .. цасно и постено радеци свој посао. Заувек це га памтити они који су му били близу .. Волим те Деки ❤️

ОДГОВОРИТЕ