Раста сурово испрозивао Ану у новој песми?!

Турбулентан однос бивших супружника Ане Николић и Стефана Ђурића Расте интригира јавност, а сада је испливало шта може бити прави разлог свађе од пре неколико месеци која је данима била тема број један.

Забава 30.03.2023 | 20:34
Раста сурово испрозивао Ану у новој песми?!

Наиме, на мрежама се појавио исечак Растине песме "ЦYПХЕР #2", објављене пре више од три месеца, а за чије стихове корисници Твитера сматрају да су посвећени баш Николићевој. Растина нумера изашла је у децембру прошле године, а месец дана касније у центру је била његова чувена изјава: "Нисам јој (Ани) радио алко-тест".

Како је познато да се Раста отарасио порока након хапшења, те свакодневно објављује да упражњава јогу и ради склекове, док његову бившу нападају да пије, готово иста теза налази се и у његовом тексту.

"И мој је живот посто склекови и јога, твој је живот осто лекови и вотка, реко би и дрога. Из погледа се види много тога, из твог празнина и нема ништа, само злоба, јер ти си део штакора што потајно навијо је да не изађем из затвора", сурове су речи Ђурићеве песме.

Бројни твитераши су уверени да је песма посвећена управо Ани.

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Ово је о Ани 100 посто! А зато га је Ана онолико испрозивала! Ово је баш ниско! Океј, можда је мало грубо, али је истина, то сви видимо! Правите драму ни од чега! Не бих ја рекао да је ово о Ани, него о другим реперима који га виде као конкуренцију! Нема ово никакве везе са Аном, она га је чак и посећивала у затвору! - само су неки од коментара твитераша.

Подсетимо, иако се чинило да су у сјајним односима, Ана се пре само неколико месеци обрушила на Расту, толико да је тада морао да одреагује јавно и истакне да су тренутно у контакту само када је њихова ћерка Тара у питању.

Она тада нимало није штедела оца свог детета, обећавајући како је питање времена када ће "цела земља сазнати ко је он у ствари".

- Ако сам написала злодела, значи злодела. Нећу овако ништа да причам, све ћете сазнати ускоро, да се једном засвагда стави тачка на "великог тату". На господина "Ристу". Више ми га је доста и сада ће цела Србија да сазна и ко је он, шта је он и где је он, али и шта сам ја и тако даље - написала је тада Ана.

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, СХУТТЕРСТОЦК

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар