Почело снимање филма о легендарном Џеју Рамадановском ево ко га глуми!

Филм о покојном певачу, Џеју Рамадановском, почео је да се снима пре две недеље, а денсер, који ће га глумити у једном периоду његовог живота, одлично се снашао на снимању.

Забава 28.03.2023 | 18:37
Почело снимање филма о легендарном Џеју Рамадановском ево ко га глуми!

Како Курир сазнаје од добро обавештеног извора блиском продукцији, једну од главних улога у овом дугоочекиваном остварењу добио је Хусеин Алијевић, познатији као Хуса из некадашње популарне денс групе Бит стрит.

Husa, Bg Noću

 

С обзиром да ће у филму бити приказани скоро сви битнији тренуци Џејовог живота - од певачевог детињства и одрастања у дому за незбринуту децу, али и његовог пута ка слави, Хуса ће играти Џеја у једном периоду његовог живота.

Поред денсера, као други потенцијални глумци, помињали су се и непознати ромски дечак, који је изабран на кастингу, а који ће глумити покојног певача у периоду ране младости.

 

Husein Alijević, Husein Alijević Husa, Džej Ramadanovski <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ<бр /><бр />

Наш извор тврди да су сви одушевљени Хусом и да се он у потпуности трансформисао у лик фолк легенде са Дорћола из периоду у којем тумачи његов лик.

- Филм се снима већ две недеље. Због улоге Хуса је смршао 16 килограма. Сјајно се снашао као глумац. Сви на сету су одушевљени како се уживео у улогу покојне легенде. Екипа сматра да је направљен прави избор. Оно што је најзанимљивије је да Хуса и физички јако подсећа на Џеја. Још се све држи у тајности, па и избор глумаца, како би ефекат изненађења био што већи - испричао нам је извор.

Према нашим даљим сазнањима, ни Џејева породица за сада нема информације о томе ко ће глумити покојног певача и детаљима филма.

Они тек треба да оду на састанак са продукцијом, која ће им саопштити све појединости у вези овог остварења, који ће сасвим сигурно, бити велики биоскопски хит.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/12/06/15/2398063_1210459-сцреенсхот1-едит_фф.јпг?вер=1680018133" алт="Џеј Рамадановски" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ<бр /><бр />

Позвали смо редитеља филма Милоша Радуновића који није желео ни да потврди ни да демантује наша сазнања, већ нам је кратко поручио да нема коментар.

Џејова дугогодишња менаџерка Андријана Томанић нам је рекла да о филму не зна ништа, па нас је упутила на певачеву млађу ћерку Марију Рамадановски, чији је број телефона био недоступан, а исти је случај био и са Хусом.

Подсетимо, радни назив аутобиографског филма је "Недеља", по истоименом Џејовом хиту. Рамадановски је изненада преминуо 6. децембра 2020. године, а вест о његовој смрти потресла је целу Србију и регион.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар