Глумац показао породичну кућу на Косову!

Глумац Милан Васић одрастао је на Косову у месту Велико Ропотово, са оцем Љубомиром, мајком Оливером и сестрама Тамаром и Миленом, а сада је на мрежама показао свој породични дом у којем је провео "најлепше детињство".

Забава 27.03.2023 | 18:40
Глумац показао породичну кућу на Косову!

Иако већ дуго живи у Београду где успешног гради глумачку каријеру, Милан редовно посећује своје родно место, а посебно када су неки важни верски празници које проводи са породицом.

Наиме, Васић редовно посећује родитеље и помаже им око уређења имања, које је прави мали рај.

У приземљу куће смештена је кухиња, трепезарија, велико купатило и дневни боравак, док се на спрату куће налазе спаваће собе, а око куће је двориште пуно зеленила.

Иначе, глумац је једном приликом описао драматичан сусрет с такозваном Ослободилачком војском Косова када је имао 19 година и признао да не зна како је тада прошао без последица.

Милан Васић је морао тада да напусти родно место Косовску Каменицу и испричао како је изгледао један од сусрета с паравојном формацијом косовских Албанаца.

- Тог дана се све дешава. Крећем ка Врању и прво албанско село, Коретин се зове, како крећем, пролазим џамију, долазим до излаза из села, ту стоји колона с обе стране, људи у црном, са тим знацима УЧК. Маскирани, с митраљезима стоје, колона стоји. У том тренутку већ лагано колена не осећам. Јер тог дана се појавио УЧК, значи, није га било јуче. На целом Косову. Озбиљан страх сам имао. Они су узимали људе, одведу неког човека, не знамо где га воде. Прва помисао ти је 'капут, ајде здраво'. Ко зна шта им раде. Ја још не могу себи да докажем зашто сам ја човеку из УЧК дигао руку кад ми је прилазио. Он иде ка мени с пушком, а ја дигнем руку и поздравим га. Ја ту руку нисам дигао, нисам свесно то урадио као да ја одглумим, да се јавим. Он је то видео, погледао ме је, погледао је регистрацију ПР и само ми је пушком показао 'хајде, прођи' - испричао је својевремено Милан Васић у емисији колеге Милана Калинића на К1 телевизији.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар