МФ банка у Зворнику од данас на новој адреси

Пословница МФ банке у Зворнику од данас послује на новој локацији, на адреси Алеја Светог Саве 90. Модерно опремљен простор има за циљ да клијентима обезбиједи брзу и једноставну услугу у угодном амбијенту.

Република Српска 27.03.2023 | 16:25
МФ банка у Зворнику од данас на новој адреси

Зворник је једна од првих општина у којој је МФ банка почела са радом. Развој пословања као и стални раст броја клијената са овог подручја наметнуо је потребу за већим и квалитетнијим пословним простором.

„ Изузетно ме радује што су резултати нашег рада током претходних година на таквом нивоу да нам је био потребан већи пословни простор и заиста сам поносан на колеге који су заслужни за то.  С друге стране, ништа од овога не би било могуће без подршке наших драгих клијената, и зато желим искрено да им се захвалим на дугогодишњој успјешној сарадњи”, истакао је Зоран Ђурић, менаџер бизнис центра МФ банке у Зворнику.

Као модерна финансијска институција и доказано поуздан партнер у сектору банкарства,  МФ банка својим клијентима, осим финансијске, пружа и значајну савјетодавну подршку и учествује у доношењу најбољих одлука у складу са жељама и могућностима клијента.

Осим као поуздан партнер својих клијената, МФ банка је позната и по томе да константно настоји ићи корак даље у односу на стандардне понуде на тржишту. С тим на уму, понудили су клијентима несвакидашњи штедни производ Картица касица, који спаја двије услуге банке у један банкарски производ . Наиме, сва физичка лица која користе картице МФ банке сада имају прилику да одвајају новац на свој штедни рачун при свакој куповини.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2023-03-27/03272023042949.јпг" алт="" wидтх="1600" хеигхт="1200" />

Више детаља о овој и свим другим услугама МФ банке потражите на њиховој wеб страници <а хреф="хттпс://мфбанка.цом/индеx.пхп/о-банци/">мфбанка.цом.

(ПР) Фото: ПР