Илда Шаулић снима пројекат посвећен Шабану!

Певачица Илда Шаулић одлучила је да ће песме покојног оца, легенде народне музике Шабана Шаулића препевати у новом аранжману, те ће их публици представити у новом руху.

Забава 23.03.2023 | 17:36
Илда Шаулић снима пројекат посвећен Шабану!

- Четири године мерим сваки корак и скупљам храброст за ово. Знам да никада нико као ти неће својим гласом доносити најлепше емоције, али желим да ти и на овај начин одам почаст. Можда би овај пројекат за тебе представљао изненађење, али ови врхунски уметници који су ме подржали и ја сматрамо да твоја дела заслужују да буду сагледана из једног новог, потпуно другачијег угла... Све време ми је твој лик пред очима, и твој глас у глави и само у једно сам сигурна: све ће бити урађено тако да би ти био поносан. Воли те твоје ћерка највише на свету - написала је Илда.

Илда је недавно гостовала у емисији "Пулс Србије" код Ивана Гајића на Курир телевизији и открила да често пева татине песме на наступима.

- Певам, да и то врло често. То је постао стандард на мојим гостовањима и увек је та реакција на његове песме феноменална. Људи поштују, воле и певају из свег гласа и због тога сам му на неки начин и ближе. Песма је мој живот и на неки начин захвална сам што сам почела да се бавим истим послом као мој отац. То је та нека наша спона коју смо имали нас двоје последњих година - рекла је Илда.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар