Весна Змијанац изашла из болнице!

Весна Змијанац је изашла из болнице, а фолк звезда којој је прошлог четвртка уграђен бајпас на Клиници за кардиологију у склопу Клиничког центра Србије, јуче ујутру је у пратњи ћерке Николије Јовановић отишла кући.

Забава 22.03.2023 | 20:39
Весна Змијанац изашла из болнице!

Извор близак Змијанчевој потврдио је да је певачица изашла из болнице и да је у свом новом стану:

- Весна је добро! Мораће да мирује, да пије лекове и да иде на редовне контроле. Сада је у свом новом стану, који је прошле године купила за 350.000 евра! Са њом је све време ћерка Николија - каже наш извор и додаје да је певачица од ћерке одмах тражила да јој поручи суши:

Nikolija Jovanović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Одлучила је да потпуно промени живот, пре свега исхрану. Чим је стигла у стан, рекла је да хоће суши! Николија се насмејала јер њена мајка никад раније то није хтела да једе. Исхрана јој је увек била масна, калорична и зачињена, а сада је одлучила да једе што више рибе, чорбе и сирове хране.

Весна планира да до прве контроле, коју је заказала за следећу недељу, буде у свом стану, а након тога иде на Букуљу:

- Не може она да буде дуго затворена у четири зида! Рекла је ћерки да после прве контроле иде право у своју кућу на Букуљи, и то заједно са унукама. Весна не може без Букуље. Радници који јој чувају имање засадили су јој башту, тако да она ништа не треба да ради, већ само да ужива - завршава причу наш извор.

Vesna Zmijanac
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРЕМИЈЕРА

- Најбитније је да је мајка добро, сада мора да има мир током опоравка. Телефон неће користити неко време, молим вас, пустите је да се опорави, па ће се јавити- рекла је Николија.

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар