Лук Блек болује од поремећаја личности!

Овогодишњи представник Србије на Евровизији отворио је душу о приватном животу, односно здравственом проблему са којим се бори. Лука Ивановић, познатији као Луке Блацк је открио да болује од једног поремећаја личности, односно да му је успостављена дијагноза Ф23.8.

Забава 22.03.2023 | 18:45
Лук Блек болује од поремећаја личности!

- Пре пет година сам одлучио да не желим више да се бавим музиком. Био сам разочаран публиком у Србији, нису ме прихватили. Сећам се да сам једне вечери седео са пријатељима, свирао клавир и направио албум инспирисан Дејвидом Боувијем, Битлсима и Елтоном Џоном. Снимио сам 30 песама тада. То је био један од оних тренутака када радиш нешто, али ниси свестан тога. Имам ментални поремећај када понекада имам слабу свест о стварности - рекао је Луке, те је открио о којем се поремећају ради:

- Моје стање се стручно зове Ф23.8, заправо нема посебно име, слично је попут поремећаја ограничења личности. Да се вратимо на тему, пустио сам тати неке од мојих песама и рекао ми је да одмах морам да идем у Енглеску. Сањао сам о студирању тамо, али када сам имао 18 година, то нисмо могли да приуштимо, па сам са 27 одлучио да упишем универзитет.

Као што је Луке рекао, да губи појам о стварности, ово стање још значи да особа може да види или чује ствари које заправо нису ту и то варира. Док се поремећај ограничења личности дефинише као губљење контролом над емоцијама. Особа може бити импулсивна, односно може негативно да утиче на односе са другим људима.

Млади певач каже да када је његова пријатељица Ана Ђурић Констракта победила на "Песми за Евровизију", он је почео да размишља о такмичењу.

- Имам један шарени џемпер, који сам на једној фотографији обојио у црно бели, то радим јер не могу стално да купујем нову одећу, немам толико новца. Свака бела мајица постане црна, пинк постане плава...

 

Коментари / 0

Оставите коментар