Опљачкао банку за 1 долар и тражио да га пошаљу у затвор!

Вец́ина људи би се потрудила да избегне да заврши иза решетака, али један човек из Јуте је заправо опљачкао банку за само 1 долар само да би могао да буде ухапшен и затворен у затвор.

Занимљивости 22.03.2023 | 15:32
Опљачкао банку за 1 долар и тражио да га пошаљу у затвор!

65-годишњи Доналд Сантацроце управо је извео једну од најбизарнијих пљачки банке у историји. Наводно је ушао у Велс Фарго банку у близини 300 Соутх Маин Стреет у Солт Лејк Ситију у понедељак ујутро и предао поруку једном од благајника.

На комаду папира је писало: „Молим вас, опростите ми што ово радим, али ово је пљачка. Молим вас, дајте ми 1,00 долара, хвала.”

Благајник мора да је мислио да је то шала, јер су удовољили Сантацроцеовом захтеву, али су га такође замолили да оде са својим 1 доларом. Само им је он рекао да је управо опљачкао банку и да би вероватно требало да позову полицију. Затим је сео у лоби банке и чекао да буде ухапшен…

Док је директор банке уводио запослене банке у стражњу просторију ради њихове сигурности и закључавао врата, могло се чути како старији пљачкаш банке приговара колико је полицији требало да стигне тамо.

“Доналд је дао изјаву жртвама да имају срец́е да он није имао пиштољ јер је полицији требало толико времена да стигне тамо“, наводи се у изјави о хапшењу.

После неког времена стигла је полиција и ухапсила 65-годишњака, не знајуц́и да је то све време био његов план. Нико заправо не зна зашто, али он је очигледно заиста желео да заврши у савезном затвору.

Чак је рекао полицајцима да ц́е, ако буде стављен у затвор, а затим пуштен само, опљачкати другу банку за још новца док не заврши у савезном затвору.

Доналд Сантакроче више није био у затвору округа Солт Лејк, што вероватно значи да би локалне банке требало да ускоро очекују још једну чудну пљачку. НБЦ Неwс извештава да је 65-годишњак ухапшен прошле недеље због неопрезне вожње и суспендоване дозволе у ​​Мисурију.

Ово није први пут да чујемо да људи траже да буду стављени иза решетака. Једном смо писали о човеку који је опљачкао банку само да би могао да буде ухапшен и да проведе неко време далеко од своје жене

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар