Кристално јасно: Наши гласачи нису нас подржали

- Традиционални гласачи, или дио гласача СНСД и осталих чланица коалиције, нису гласали за нашег кандидата. У овом случају нису подржали наш приједлог да се градоначелник опозове. То је кристално јасно – рекао је Миловановић за РТРС.

Република Српска 22.03.2023 | 08:37
Кристално јасно: Наши гласачи нису нас подржали

Опозив градоначелника Бијељине подржало је чак 16 странака на челу с СНСД, али ни то није било довољно да побиједе ни на једном од 183 бирачка мјеста

Будући да се ради о групацији која има сигурну скупштинку већину, поставља се питање да ли су сви у наводно сложној коалицији радили довољно искрено за опозив Љубише Петровића, или им је било важније нешто друго?

Пукотине у владајућој коалицији, као ни у СНСД Бијељина, нису непознаница. Након општих избора 2018. лидер СНСД Милорад Додик оптужио је тадашњег коалиционог партнера ДНС да у својим редовима има „мангупе“ који су радили за опозицију.

Истим именом Додик је потом назвао и неке људе у својим редовима, уз пријетњу да ће их почистити. Потом је објашњено да се под тим мисли на људе „који нису на најбољи могући начин радили у интересу странке, коалиције и Републике Српске“.

Такође, лов на вјештице у коалицији десио се и у Бањалуци након пораза Игора Радојичића од Драшка Станивуковића прије двије и по године.

Када је ријеч о СНСД у Бијељини, Додик тамо никако да нађе адекватно рјешење, а многи у Градском одбору су му се нудили као локални лидери. Проблем је покушао да ријеши договором са Мићом Мићићем, који је био заједнички кандидат за градоначелника 2020, али је – поражен.

У случају најновијих дешавања у Бијељини, још није употријебљен израз „мангупи“, али је занимљива изјава Мирослава Миловановића, предсједник Градског одбора СНСД и Коалиције „Покренимо Бијељину“.

– То је нешто што се десило и на локалним изборима када је Петровић изабран. Традиционални гласачи, или дио гласача СНСД и осталих чланица коалиције, нису гласали за нашег кандидата. У овом случају нису подржали наш приједлог да се градоначелник опозове. То је кристално јасно – рекао је Миловановић за РТРС.

Градски одбор СНСД, као најјачи у овој причи, био је коловођа покушаја опозива Љубише Петровића. Како нам је речено у коалицији, они су осмислили и начин вођења кампање, предизборне скупове и све оно што је претходило недјељном гласању. Управо због тога је јасно да је на њима и највећа одговорност након неуспјеха, те да Милорад Додик, ако буде тражио кривце у Бијељини, прво мора да пође од својих.

Можда му је најбоље смјернице дао некадашњи градоначелник Приједора, Далибор Павловић (СНСД).

– Слагаше Вас шефе у БН… Многи Вас лажу широм РС… Мало је искрених партијских људи, а превише “интересџија”… Не верујте им… – написао је на друштвеним мрежама.

Податак о убједљивом поразу опције за опозив, која ни на једном бирачком мјесту није имала више гласова, даје утисак као да је неко заказао дуел, па онда није дошао на њега, каже новинар Марко Шикуљак.

Како каже, јасно је да референдумска и изборна атмосфера нису исто, али је нереално да окупљених 16 странака не могу да мотивишу своје чланство и да резултат референдума буде барем са мањим заостатком.

– Вјероватно су многи који су требали стати иза приче о опозиву дигли руке од њега, како би разлика дјеловала огромно, што би изазвало промјене у локалним руководствима – каже Шикуљак за Српскаинфо.

Подсјећа да данас сви у редовима СНСД говоре о томе да се исход референдума знао унапријед и да је неко из Бијељине варао централу странке причама да могу успјети.

– Мислим да је то само оправдавање и унутарстраначка борба, у којој неуспјех треба свалити на једну струју, да би испливала друга. То је стари манир, гдје је тим струјама важније да се допадну страначком врху, а не грађанима. Да ли је од Додика стигла идеја да се иде у опозив, или су мислили да ће се Додику умилити ако крену у опозив, мање је важно. Протраћене су паре из буџета да би се организовао референдум и то је једина тековина цијеле политичке игре – коментарише Шикуљак.

Према његовим ријечима, СНСД је у Бијељини изгубио сваки кредибилитет кад је прихватио да му Додик својевремено наметне Мићу Мићића као кандидата за градоначелника.

– То се наставило кад су након пораза пригрлили и бране све лоше тековине остале иза Мићића, свега против чега су говорили 15 година. Кад на то додамо да исти период убјеђују гласаче како требају бити пресретни оним што Влада улаже у Бијељину, иако је болна и свима видљива чињеница да се том граду враћа мање него што он да буџету Српске, или да друге „подобније“ средине прије дођу на ред за инвестиције, имате потпун рецепт за неуспјех. Док год вам глава није у Бијељини већ негдје друго, и док год маштате да будете туђи намјесник у Бијељини, умјесто да се борите за све њене становнике, то се неће промијенити – закључује Шикуљак.

Предраг Јовић, предсједник СДС Семберија – Мићо Мићић, каже да је и понашање неких у коалицији сигурно био један од разлога лошег резултата на референдуму.

– Највјероватније да многи у коалицији можда нису дали све од себе. Да ли су били опуштени или нешто друго, али то је наша стварност – каже Јовић за Српскаинфо.

Он ипак вјерује да је исходу референдума допринијело извјештавање „одређеног медија који је отприлике некако направио сценарио“.

– Све оно што је приказано, то у стварности није тако. Ја сам убијеђен да јавно мњење кроје медији, таква су времена и код нас и у свијету, ништа није онако као што јесте. То је наша стварност и морамо наћи начина да се боримо против тога – каже Јовић.

Признаје да је владајућа коалиција у покушај опозива кренула тек након што је добила истраживање јавног мњења које је наводно показало да имају шансу да Петровићу виде леђа. Шта се онда десило?

– Да, да. Било је истраживање за које се сада сви питамо како је проведено и да ли је стварно, да ли народ неће да каже своје мишљење или је до истраживања које просто није одражавало стварност. Мада су подаци били такви да је било доста неопредјељених. Можда је испитивање ставова било исправно, али да су медији искројили те неопредијељене  – каже Јовић.

Дико Цвијетиновић, предсједник Градског одбора НПС Бијељина, на све је имао кратак коментар.

– Једноставно, народна воља је била таква. Мислим да смо ми у тој коалицији урадили све што је било до нас. Људи су гласали како су гласали и ми то прихватамо и поштујемо – каже Цвијетиновић.

ОПОЗИВ ПОГРЕШНА ОДЛУКА

Предсједник УС Ненад Стевандић тврди да нема никакве одговорности у редовима оних који су иницирали референдум, али признаје да је опозив био лоша одлука.

– Уједињена Српска ништа не ради на пола. Што се нас тиче, нема одговорности за овакав резултат. Радили смо на исти начин као у Братунцу, а знамо да смо тамо имали успјех. И да су странке извеле два пута више гласача, мислим да то не би помогло у Бијељини. Очигледно да је била погрешна одлука да се иде на референдум о опозиву градоначелника. Из овога треба да извучемо поуке – каже Стевандић за Српскаинфо.

(<стронг>Српскаинфо) Фото: РАС Србија/Срна/НПС

Коментари / 103

Оставите коментар
Name

Полови

22.03.2023 08:00

Зато сте кренули у обрачун с медијима? Не може нико направити питу од ...Сметају вам медији, не пустошење земље по свим основама. Она је крвљу плаћена. То се нико не сјећа, али онај горе памти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.03.2023 08:50

Ваши гласачи су плаћеници без моралних и људских вриједности. Једино ми је жао оних стварно гладних којим 50 км значи пуно

Name

Милош

22.03.2023 09:37

Па оцито да ви и немате гласаце, но само покрадене гласове.

Name

Бјели мантил

22.03.2023 09:39

Пола дома здравља је гласало против опозива. Ко мозе висе да трпи ону бахату директорицу,која само лаје и прети. Цак је и наставницу примила у администравију. Сетите се само ста је урадила покојном др. Скоби. Срам је било!

Name

Снсд

22.03.2023 09:54

Овако ће нам бити у све висе опстина и градова кад нам странку воде људи од преко 70 година. Људи моји ЗОРА ВИДОВИЦ одлучује нешто . КАТАСТРОФА

Name

Дарко

22.03.2023 10:06

За вас могу само имбецили гласати, ако ми нормални људи не срусимо СНСД нас Додик уводи 100% у рат, био сам борац и знам ста говорим, прице о отцјепљењу, лази итд.су супље за будале, не дај боже сукоба просли би горе од Книнске крајине, надам се да це народ из бунила да се пробуди и да срусимо манијака од Лактаса и његову партију па да заврнемо рукаве и бринемо о бољем сутра, економији, фабрика, останку младих, без тога смо нула, Бијељина је показала образ и морал српског народа, треба да буде примјер свима

Name

Ре

22.03.2023 10:08

Види само болесни фаца.

Name

Ма да ма да

22.03.2023 10:42

Народ вас не воли мрзи вас градите им се.

Name

Панда

22.03.2023 10:46

Па казем вам пример Немање Марковица којег сте скоро запослили,такви је море којима сте ријесили посао а сад су вам окренули ледја, лијепо вам се продају и ту су 24х у странци, а ноз у ледја, а да их пита те нема то је наводно одано до коске. Оцистите прво своје редове и пазите коме дајете посао.

Name

Овца

22.03.2023 10:58

"Наши гласачи" ће и да вам пресуде. Пресудили су и на општим, али је мала разлика била па сте покрали, групно, са коалиционим партнерима. Многи чланови су незадовољни и гласаће против вас и даље. Једини разлог што не добијате валидне анкете је ваша одмазда. Свако ко не каже шта ви желите остаје без посла, али је на гласању друга прича. Ви бизони то не можете и нећете да схватите. Живи били па видјели.

Name

Семберац

22.03.2023 11:03

Мозете се заваравати колико хоцете и тразити разлоге васе пропасти, а једини прави разлог је сто вас народ не мозе смислити и оцима висе гледати. Одвратни сте и лоси људи. Од свих вас заједно се не би могао саставити један солидан цовјек. Све лопов до лопова, најмилије бисте продали за лицни интерес. Ста Дико Цвијетиновиц има да коментарисе. Прије само неколико дана смо имали прилику да цитамо о његовој сумњивој дипломи. Да је имало моралан и да има људских квалитета, сакрио би се у мисију рупу. Педја позната подгузна мува, Миско стари лазов и варалица, Дакиц смеце неписмено, итд.

Name

Малвазе један

22.03.2023 11:06

До следеци избора неце вас подрзати ни пола оних васи гласаца а и како кад само пљацкате и крадете и народу све поскупљујете да од тога врацате кредите са разни берзи којесте узели за себе а не за народ

Name

Ре

22.03.2023 14:10

Која будала мозе за ове криминалце и лазове гласати.

Name

мар.

22.03.2023 15:41

Предраг Јовиц, цасног попа Јове син...са црвеном багром,комуњарама...како те није срамота...

Name

Татар

22.03.2023 08:00

Или им нисте адекватно платили или сте им додијали васим будаластинама и тиме им отворили оци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.03.2023 08:31

Нису они ни имали гласаче. Годинама крали изборе. Нико нормалан за њих не гласа. То су чињенице. Зато се сад обрачунавају са медијима који указују на њихов лоповлук и криминал.

Name

Ре

22.03.2023 09:16

Платиии су али их је народ добро зајебао. Паре у џеп а гласај по вољи.

Name

ре

25.03.2023 09:08

нека се погледају у очи да им није папака неби имли ни скупштинску већину да имају и трунке образа и карактера сви би редом поднијели неопозиве оставке сада чекамо да видимо какав карактер има њихов шеф да ли ће их опозвати

Name

ГРУЈО

22.03.2023 08:01

Зар вам није сада јасно да сте додијали и богу и народу. Превише крадете и отимате. Гледате само себе и дебљате се,а народ се суши ко у Аушвицу. Па види само ко ти је коалиција. Лопов до лопова,интерешчије, издали би рођену матер за свој интерес. Зато је најбоље,нестаните са сцене и пустите овај народ да продише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

22.03.2023 10:37

Неби само матер вец и брацу кумове пријатеље. Они су и бога издали јер у њима нема љубави ни за кога.

Name

Кад-тад

22.03.2023 10:56

Политичке пудлице газду кад-тад изуједају.... И опет ће!?

Name

Вријеме је

22.03.2023 08:02

Полако се народ буди о отвара ови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свилена буба

22.03.2023 09:26

Паметан овај Миловановић,значи сам схватио да су га продали...нико му није помогао

Name

Одпор резиму

22.03.2023 11:43

На улицу само ријесава се са Сектом.

Name

О је

22.03.2023 08:02

Ма шта нам наприча???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педјчко

24.03.2023 08:25

Јел овај Предраг Јовић, предсједник СДС Семберија – Мићо Мићић и комби странка, у функцији одбране 128 мил.КМ које је рахметли Миће украо од народа...хоће ли кренути процедура поврата?

Name

Рите

22.03.2023 08:04

Дико директор Рите званицно цовјек ауто лакирер и хоцете подрску народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxл

22.03.2023 09:22

Ха ха ха,дај пусти прицу гдје да је ауто лакирер...То озбиљно или

Name

Ре

22.03.2023 09:56

Ало Рите зар се данас куцкају поруке? Дирекор данас није ту искористи човјече,знаш већ за шта......

Name

Фочак Р. К.

22.03.2023 08:05

ЕСЕСесенесде гласачи су у комшилуку подржали Стевановића, па оде Алумина, па ће гледати хоће ли имати за кифле. Газде црвене секте попут куге, попут усташа, не разликују Србе на оне лоше или "добре" по њих. Они све уништавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

22.03.2023 08:07

Све сто Снсд-е ради то ради на силу,а народу је вјероватно силе Снсд-еа преко главе .Или проводе силу или те уцјењују или омаловазавају и купује те за пар метара лосег асфалта или 50 марака .Изгледа да је народ поцео да се ослобадја од те злоцинацке организације звана СНСДЕ.Не мислим да су ови несто бољи,али барем неце и не смију да проводе силу над сопственим народом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.03.2023 09:18

Само закон по којем лете са функција за сваку грешку. Тада ће их барем пола нестати са политичке сцене. Само мјењај док се не надје онај или она који ради оно за шта народ плаћа.

Name

Мода

22.03.2023 08:09

Хоцете подрску народа а зене Миска, Војина, Цорица на измисљеним радним мјестима , цизме 1000 еура, торба 500-700 еура итд. Ова Цорицева јос са купљеном дипломом,, званицно трговац по занимању

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Мода

22.03.2023 08:32

Није лаган пут Ћокија од обијача сушница до крадљивца ауто касетофона.

Name

Вввв

22.03.2023 08:10

Постени Љубиса против вас који сте ту због голог интереса. Зинуло вам дупе за паре..

ОДГОВОРИТЕ
Name

аћим

22.03.2023 08:14

Коначно схватили да их ш.... воде.Да ли по закону може референдум о опозиву председника РС.Ако може добро би било јер и он би пао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

22.03.2023 08:15

Можда тај мангуп није ни постојао, јер се тренутно изгубио или се вратио у старо јато око Нове банке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Навика

22.03.2023 08:15

Хоће то кад се неспреман (читај: без торбе пара) крене по гласове?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освијестио

22.03.2023 08:17

Се народ, конацно су на страни постени, вриједни и морални, криминал и корупција полако, ал сигурно у задњи план

ОДГОВОРИТЕ
Name

ботови

22.03.2023 09:22

где вам је морал подносите оставке да ли видите да стебогу и народу досадили своим лажима

Name

Пезар

22.03.2023 08:18

Да се сада којим случајем десе избори у Добоју, али поштени избори, СНСД не би добио више од 10 посто, јер све више па и оних који су гласали за СНСД видјели шта се ради, криминал је толико узео маха да се то осјети и види на сваком мјесту а посебно које све са купљеним дипломама заузело важне позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.03.2023 08:37

Прицате о напретку и постењу са Купљеним дипломама , сви инзињери треба да спале своје дипломе када су им директори Цориц , Дакиц и Цвијетиновиц зна Бијељина ста су радили и гдје су и када студирали. Има нас који смо студири у доби од 19 до 25 године озбиљне факултету у БГ и НС али нас сте отјерали из странке

Name

Све директори и сефови.

22.03.2023 10:43

Није то ста да видите колико је купљених диплома у Зворнику. Пола града. Туга

Name

Двојка

22.03.2023 08:23

ТОПЛА ПРЕПОРУКА: Миловановићу имај части и поднеси оставку и изађи из политике. Сама твоја појава не улива повјерење. ГРАДОНАЧЕЛНИКУ да под хитно распусти ИНТЕРЕСНУ СКУПШТИНУ, а НАРОДУ да избрише сателитске ИНТЕРЕСНЕ странке. Лп из Бањалуке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бушач

22.03.2023 08:26

Види народ да је ово погубна политика која води у пропаст а у корист неколико милијардера. Унутар снсд одавно не штима много тога, само се у јавности ствара лажна слика коју стриктно контролише Додик мислећи да је његово објашњење и ријеч довољан доказ о сложности. Снсд пропада изнутра а и Додика ће срушити његови полтрони.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

22.03.2023 08:26

Протраћене су паре из буџета да би се организовао референдум и то је једина тековина цијеле политичке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оставке

22.03.2023 08:55

Нико не даје оставке на функције у Јавнм предузецима, толико о постењу, коректности и љускости. А Цориц, Дакиц и Дико Цвијетиновиц их нису никада требали ни добити. Ми 75-77 годисте не сјецамо их се са БГ и НС Универзитета- дрзавног гдје студирају саобрацајни, масински, електро, рударски инзињери

Name

И то им

22.03.2023 08:57

Иде у корист, када вец не могу пљацкати а и да оправдају "мање неправилности" а знали су да се код таквог гласања теско мозе и покрасти воља гласаца, све у свему једна осмисљена представа.....

Name

22.03.2023 08:31

Браво Љубиша уз велике честит,!ПОЗДРАВ ИЗ ЦЕНТРА ЛАКТАША! ❤️?❤️??❤️?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

22.03.2023 08:41

Народ Бијељине треба протестовати и правити опструкције ако треба сваки дан док не поднесу оставку. И то гласова сто им је уписано пола је покрадено. Народ их неце они це теско сами дати оставку јел се боје хапсења због свега опљацканог. Све оне који су условљавали раднике из електро Бијељине,болнице и дома здравља она зута куја и њихових предузеца све процесуирати.сад је моменат послије це се све затаскати. Они су пецат опстине украли то је кривицно дјело. Па видите колико је богатство оставио покојни мицо мициц то све треба одузети и вратити народу. Ови кретени су радили по налогу диктатора. Треба на тргу у бијељини направити велики пано са именима непријатеља и пљацкаса Семберије, да то буде мјесто срама. Они не знају ста је срамота нека њихова дјеца виде ста су им родитељи радили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предатор

22.03.2023 08:44

Готови сте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Главојковић Главојко

22.03.2023 08:48

Не би се сложио са вама, да ваши нису гласали за вас, ради се о томе, једноставно, Људи су неписмени, поготово ваши, они су гласали "против опозива", мислећи да тако гласају против актуелног Градоначелника !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отвори нам очи

22.03.2023 08:50

Он ипак вјерује да је исходу референдума допринијело извјештавање „одређеног медија који је отприлике некако направио сценарио“. – Све оно што је приказано, то у стварности није тако. Ово су само два цитата изјаве Предрага Јовица. Да ли је цовјек "сам са собом"? Цовјек олицење глади. Незахвалан. Без образа и морала. Све сто је постигао захваљујуци СДС-у им је вратио забијањем ноза у леда. И сад - крив "одредени медиј" и народ цорав код оцију. Само тако наставите, пораз на идуцим изборима це бити јос убједљивији. Али васи мозгови су оцито у неком другом свијету и стварности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

22.03.2023 11:24

Ја сам њихов и гласао сам против опозива. Нисам неписмен.

Name

Соко

22.03.2023 08:56

СНСД убрзано тоне посебно сада након Бијељине, у њиховим редовима највише је оних који су се преко ноћи обогатили и са купљеним дипломама, то ће их коштати, не могу се спасити од нестанка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кукиц.

22.03.2023 09:00

Гледам ову слику окупљени! Зна ли Додик ишта о овим наказама па их пуста да га заступају.Митровиц Миленко,у нормалном свјету због своје интелектуалне могуцности не би могао да сања да се ту налази. Купио диплому ни сам незна шта је купио.Јовиц Недељко звани бабун сами надимак много говори,ту је јер спс нема решења сто се тице кадра довео га Вкадо Симиц ко сироче а он се умислио да је неки потенцијал.Јовиц П.подгузна мува Мице Мицица.Миско у влади га зову(миско као из цртаца Маша и медвјед -МИШКО) ИТД.За сваког се има овдје шта реци али углавном негативног,али зато треба свеску исписат коментар је кратак. И шта од њих здраво очекиввати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.03.2023 09:00

Само су за хапшење и затвор ови бурлини криминалци гдје свуда неред стварају по свим градовима до голе биједе свега у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

22.03.2023 09:01

Родјаци ста је.Сад тразите кривце у другима јер нисте могли намјестити изборе.Навукао вас Љубиса на танак лед.Поставио постене посматраце.Овако би избори изгледали у цитавој дрзави да их нисте намјестили.Љубису за предсједника!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

22.03.2023 09:05

Кристално је јасно да сте попушили у Семберији. Кристално је јасно, да са свим својом дупеувлакачима у власти, нисте могли сломити вољу Семберије и Сембераца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

16 крајишка

22.03.2023 09:06

Једноставно кључ је у тиме што је било преко 1000 посматрача и нису могли да краду као на општим изборима и то је кљуц свега багра неможе него крађом ко нормалан да гласа за секту и неписмене ликове са купљеним дипломама .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алумина

22.03.2023 09:07

Морало се у опозив....

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

22.03.2023 09:09

Е мој међеде, подржали су вас ваши гласачи, али су спријечени ваши бројачи и зато нисте побиједили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

23.03.2023 00:09

Е браво на коментару... Тако кратко, а тако громовито и силовито у мету...

Name

Снсд Бијељина

22.03.2023 09:16

Шеф нам је дао све најјаче функције , министарства, јавна предузеца…. И нисмо то знали искористити, знаци није нам мјесто ту. Али треба узети у обзир да један од папака из 2020 дико цвјетиновиц сад стоји у првим редовима и води можда најјаче предузеце. Па ако узмемо колико народ не воли Миска миловановица, мали Дјурдјевиц не може поштено проћи за одборника а води скупштину, тотално не укључивање у кампању друге струје наше странке онда можемо бити у потпуности задовољни поразом од преко 17 000 гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.03.2023 13:21

Како Миско сам себе гурну у пропаст, а једмо вец рехабилитовам. Окрену се губитницима избора и то је резултат. У овој кампањи нисмо видјели Др Гавриц актив зена, него Татјану Периц, нигдје Иваница , Сјерица, Лазица , Бјелице, Дубајиц. Искоцисе Цориц и Максимовиц и то и бијаде као 2018 и 2020.

Name

Гаго

22.03.2023 09:20

Ја се надам да цу живјети у земљи у којој нећу ни да знам ко је на власти. Радиш свој посао и трајес, не радиш свој посао... Марш у пизду материну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

22.03.2023 15:35

Др.Гавриц под хитно за директорицу дома здравља.Када се створе услови.Екстра зена,мајка троједјеце,домацица која мозе бити за примјер каква српкиња треба бити.

Name

Ре Гаго

23.03.2023 11:16

Слазем се,у Њемацкој је недавно спроведена анкета у јавности која се бавила питањима како познајете насе политицаре.Резултати су били за неповјеровати ,преко 40% испитаника нису знали ко је предсједник дрзаве,бркали су канзлер Сцхолз са Бундеспресидент Стеинмеиер ,а о осталим министрима висе од 50% благе везе нема .То говори да градјане занимају ствари које њихов зивот цине бољим ,а не као у Републици Српској ,гдје су дневна десавања и медији уцинили све да сваки градјанин зна и име предсједника мјесне заједнице .Поздрав из Карсрухе.

Name

WУК

22.03.2023 09:26

МА СТА КАЗЕС. НИСУ ГЛАСАЛИ ЗА ВАС. ЗА ПОСТЕЊАЧИНЕ. ????????. . СРАМ ДА ИХ БУДЕ. МА МОРЕ МАРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добра цовјек и доктор

22.03.2023 20:09

Све похвале за др Бранку Гавриц.Просла је све фазе у своме послу од доктора на одјељењу,нацелница педијјатрије,субспецијалиста...заиста зена,цовјек који хоце помоц...није похлепна скоромна...све цеститке за њу...Заслузено све 100%

Name

црна ријека

22.03.2023 09:35

Па вријеме је да се макнете,стварно. Немој се *љутите*.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјани

22.03.2023 09:36

Неко из Снсд, треба да одговара за новац који је потросен за изборе јер је то било мимо закона, народ је показао и прије и сад, да је за Љубису, јер је градонацелник примјер како би се сваки градонацелник требао опходити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јак аргумент

22.03.2023 09:46

То нису гласачи него подобници или плаћеници само сто су овај пут узели паре а нису гласали за вас . Тако вам и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јебај га

22.03.2023 09:48

Ко ће вас подрзати сподобе када сте арогантни ,лицемери сјетите се гласача само пар дана птед изборе није народ више луд нема шта изгубити и онако биједно и лоше живи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијаспора

22.03.2023 09:54

Видели и ваши да вам се близи крај. Засто би онда гласали. Брод тоне, спасавај се ко мозе. Боље и у хладну воду скакати него остати на претрпаном бродићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

22.03.2023 10:00

Значи немате подршку народа већ то све одради гласачка машинерија на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

22.03.2023 10:02

Мени није јасно да Срби не виде ко се све ове године бори за Републику Српску гледате ли тв видите ли цујете ли како и заста гласа на седницама заједницких институција ... или сте толико глупи па несватате ма глупи сте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси друг

22.03.2023 10:10

Јовицу не петљај,па знас ли ти ста си прицао за снсд и додика и ти те примисе код себе и оцекујес да се гласа како ти казес папцино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТО СУ ? ГОВНА

22.03.2023 10:16

ТО СУ ДУПЕЛИЗЦИ И ПУСИКУРАНИ.. ЦЈЕЛОГ ЗИВОТА НИТИ ТУ ЉУДИ НИТИ КАРАКТЕРА И МАТЕР СЕ ИХ СТИДИ КАКВА ГОВНА ПОРОДИСЕ.. А И ЗЕНЕ КУКАЈУ ДА БИХ РАДЕ У ГРОБЉЕ ИСЛИ СПАВАТИ НЕГО СС ТИМ ФУКАРАМА.. ? ? ? ? ? ФУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

22.03.2023 10:22

Знаци нису кутије исле у ЦИК и нема крадје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дебелокожац

22.03.2023 10:33

Ово је само доказ да се редовни избори краду јер је опозиција лоса, нема довољно кадра и има пуно издајника у властитим редовима. Поновљени избори у Добоју прије пар година су показали размјере изборних крадја. Ево и овај референдум показује да је изборна воља градјана погазена, дакле скупстинска вецина треба да се преиспита. Народ је потврдио да подрзава политику градонацелника, а не "скупстинске вецине" и то би требало бити мјерило будуцег рада Скупстине града Бијељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деса

22.03.2023 10:34

Сви да дате оставке и да кривично одговарати за потрошене паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кристално јасно

22.03.2023 10:48

Како каже ова наказа од политичара , да је исти случај био и на посљедњим такозваним изборима . Ни тада нису гласали сви ваши војници за злочиначку коалицију и гле чуда ви добили изборе . Баш кристално јасно , ко жели да примијети , а многи , нажалост , не желе да примијете . Свакоме нормалном је јасно да се нису могле догодити драстичне промјене у главама људи , за тако кратко вријеме и да није било енормне крађе , насиља , подршке такозване међународне заједнице бандитима , подршке којекавих изборних комисија , те такозваних правосудних институција , резултат би био сличан овом у Бијељини , можда не у толикој мјери изражен , али је сасвим јасно да би данас Јелена Тривић била на функцији предсједника РС и вјероватно би се многе ствари промијениле набоље и зато Јелена никада не треба да призна резултате , а сасвим је извјесно и да неће и након овог дебакла у Бијељини , коју је доживио накарадни режим и његови сателити , треба се још више борити у доказивању да овај режим нема легитимитет и режим је тога свјестан , отуд , између осталог , се и предлаже овај , назови закон , који третира вербални деликт . Многе ствари су се десиле и десиће се тога још , а све као посљедица нелегитимних такозваних избора , а самим тим и режима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

22.03.2023 10:51

Питате ли се зашто вас нису подржали???

ОДГОВОРИТЕ
Name

РГ

22.03.2023 10:56

Све има свој крај и правду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није тацно

22.03.2023 11:01

Подрзали су сви 16 васих странака васи гласаци али нисте могли покрасти као сто сте на прослим изборимапокрали. ОВО ЈЕ ВАСА ЛИЦНА КАРТА. 30 ПОСТО ЈЕ ВАСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

22.03.2023 11:06

Е сад балване Миловановић долазимо до суштинског питања, зашто нису гласали за вас. Па због вашег лоповлука, непотпуна, тродуплих примања, и да не набрајам даље. Да су фер и поштени избори тешко би ова лоповска дружина и цензус прешла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоде

22.03.2023 11:22

Народ вас прочитао, ћаос адиос.Мали сте за Петровића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАТИСТИЦАР

22.03.2023 12:10

ДОДИК ЈЕ ИЗГУБИО СЕМБЕРИЈУ КАД ЈЕ СТАВИО МИЦУ МИЦИЦА КАНДИДАТА СНСД ЗА ГРАДОНАЦЕЛНИКА.КАД ЈЕ ИЗГУБИО ТАД СЕ ПАПЦИ УСАНЦИЛИ,ЗАУЗЕЛИ ПОXИЦИЈЕ СВИ ОНИ ЛОЈИ СУ ПРОМЈЕНИЛИ СТРАНАКА ЛОЛИКО ЦАРАПА,НАПРИМАЛИ НА БУДЗЕТ ГЛАСАЦА ПОЛУПИСМЕНИХ И САДА СА ТИМ НЕДПОСОБНИМ КАДРОВИМА УНИДТАВСЈУ И БИЈЕЉИНУ И КОАЛИЦИЈУ.ЗСР ДТЕ МИСЛИЛИ ДА МИЛОВАНОВИЦ,ДАКИЦ,ЦВИЈЕТИНОВИЦ,ЈОВИЦ,ТРНИНИЦ,МИТРОВИЦ И ЈОС ОСТАЛИХ ИЗ КОАЛИЦИЈЕ ИМАЈУ ИКАКАВ АУТОРИТЕТ КОД ЉУДИ У БИЈЕЉИНСКОЈ РЕГИЈИ.ПА САМО ИХ ИСКОРИСТЕ ПОЈЕФИНЦИ ДА ДОБИЈУ ПОСАО НА БУДЗЕТУ,И КАД ДИДЈУ ДО СТАЛНОГ РЈЕСЕЊА,ЗАБОРАВЕ И ЊИХ И СТРАНКУ.ЗАТО СЕ И РАСПАДА ДОДИКОВ СИСТЕМ ,ДА ЈЕ НА ВРИЈЕМЕ ЗАБРАНИО ЗАПОСЉАВАЊЕ ГЛАСАЦКЕ МАСИНЕРИЈЕ,ДА ЈЕ ФОРСИРАО ЗНАЊЕ И ОБРАЗОВАЊЕ,МОГСО ЈЕ БИТИ ДО ЗИВОТА ЦИЈЕЊЕН И ПОСТОВАН,ОВАКО СУ МУ ПАПЦИ ЗАРАXИЛИ И ПСРТИЈУ И КОАЛИЦИЈУ.АКО НЕКО МИСЛИ ДА ДАКИЦ МОЗЕ БИТИ ДИРЕКТОР ПУТЕВА КОЈИ НИЈЕ ЗА 3 МАНДАТА У НАРОДНОЈ СКУПСТИНИ ПРОГОВОРИО РИЈЕЦ,НЕXНА САСТАБИТИ РЕЦЕНИЦУ,НЕМОЈТЕ СЕ НАДАТИ УСПЈЕХУ,А МНОГО ЈЕ ТАКВИХ У МИНИСТАРСТВИМА

Name

Чекај

22.03.2023 12:30

Већина је потучена до ногу. Ко ће сад бити та већина сам Петровић или и даље ови губитници што су сами себе понизили а и даље би да остане све по старом. Како?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

22.03.2023 12:55

Долази народ до памети доста је вас висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

22.03.2023 13:49

Испусили сте мацора и добро,ајд сад мрссс

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОК ХОЛИДЕЈ

22.03.2023 14:51

Резултати овог гласања све говоре ове разлике су биле на прошлим изборима у корист опозиције али због грађе миле је као побједио. Незнам како га није срамота.

Name

Мило

22.03.2023 14:49

Па вас ни родјена матер неби подрзала багро лоповска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

22.03.2023 15:17

Сто ови губитници неговоре какоце платити 500.000км за изгубљене изборе. Сад цуте а паре су узели оф биједе И сиротињу који уплацују ОБАВЕЗЕ у бузет. Све ИХ Треба одма похапсити И у ЗАТВОР иза ресетака да то одлезе до задњег Дана. Тоје багра невидена. Цуј сад цуте а пола милијона нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислис

22.03.2023 15:55

Нисте успјели покрасти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

22.03.2023 16:32

Ама вас тек чека расуло и потоп. Пипа се затвара а ваља одржати јак стандард за укућане за курвице и џипове и пудлице... Уједацете се ви измедју себе. Пола вас са слике се немогу очима гледати. А и јесте се бахатили да нико за вама не заплаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИТОСЛАВ

22.03.2023 16:55

Шта се да закљућити... нисте могли красти а ни куповати гласове а оне паре што сте добили за то од Милокрада узели сте себи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

22.03.2023 17:17

Кои ваши гласачи ово је чисти доказ да сте на прошлим изборима покрали гласове и да нисте на власти вољом грађана него крађом али и томе ће доћи крај

ОДГОВОРИТЕ
Name

А јовић

22.03.2023 17:49

Стоји испред школе и гледа да ли су ухљеби дошли гласати.. Колико их је са буџета гласало за Петровића... Много.. Једно су вам обећали а по својој савјести гласали.. Да неће можда за ваше богаћење и бахаћење.. Само поштено за људину Петровића....које сте ви медије слушали..било их је више на вашој страни.. Ето нек се медији и не јаве за Петровића гласа поново још већи број људи..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

22.03.2023 18:41

Није то побједа Љубише Петровића већ је то побједа БН телевизије! Нема шта ваља искрено то признати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професионалац

22.03.2023 20:28

Миловановић, Јовић, Максимовић, Дакић, Ђурђевић и остали политички шљам добио што заслужује, карту у једно правцу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

23.03.2023 07:08

Ви немате гласаца. Сада је по пропису одрадјено гласање. Знаци стварно стање гласаца.

ОДГОВОРИТЕ