Брегине љубавнице се потукле у хотелу у Паризу!

Горан Бреговић је, по свему судећи, фаталан мушкарац за неке жене. Како другачије објаснити то што је, иако је годинама у стабилном браку, доживео да се две даме потуку због њега.

Забава 21.03.2023 | 20:21
Брегине љубавнице се потукле у хотелу у Паризу!

Како Курир сазнаје, инцидент се догодио у Паризу, када је вођа Оркестра за свадбе и сахране имао тајну везу најпре с једном, па онда и с другом девојком.

 
Goran Bregović
ФОТО: КУРИР

- Бреговић приватни живот добро крије. Сазна се понека емотивна тајна, али то се дешава врло ретко. Он се не експонира, води рачуна где и с ким се појављује и путује. Међутим, једну ситуацију није могао да исконтролише. Ради се о томе да је месецима био у паралелној вези са две жене. И једну и другу је волео и поштовао на неки свој начин и није могао да их остави.

Не улазим у то какав је његов брачни живот. Годинама је у стабилној заједници са супругом, али поуздано могу да вам испричам да су се две жене закрвиле због њега. Настао је хаос када је једна сазнала за другу. Како је дошла до тих информација, није ми познато, али су се ем добро посвађале, ем почупале, па је обезбеђење у хотелу морало да их раздваја - прича наш извор. Према његовим речима, чувени композитор је био у шоку када су га љубавнице раскринкале.

Goran Bregović
ФОТО: НЕМАЊА ПАНЧИЋ

- Музичар није знао шта га је снашло. Он им је рекао шта може да им пружи, али очито не и то да се виђа са обе у исто време. Он у Паризу има своју некретнину у којој борави, љубавницама изнајмљује хотел. Једна се чекирала на Инстаграму да је у Паризу, па је друга повезала све коцкице и дошла до хотела, где је стрпљиво чекала да се појави. Сва срећа по Бреговића била је та што је он имао концерт тај дан, па се с њом није видео. Летело је перје, обезбеђење је морало да реагује и из објекта да избаци девојку. Након тога су једна другој слале претеће поруке, вређале се, понижавале и свађале око Бреге. Кад је видео да је враг однео шалу, он се повукао из обе приче јер није желео да се за ово сазна. Ипак, брука је пукла, и то је била главна тема. Једно време није био у контакту ни са једном ни са другом, али када су се страсти смириле, то се заборавило и поново се виђао и са једном и са другом, с времена на време - завршава наш извор.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/01/20/13/3324192_горан-бреговиц--2_фф.јпг?вер=1679323948" алт="Горан Бреговић" />
ФОТО: МИЛОС ТЕСИЦ/АТАИМАГЕС

Покушали смо да добијемо коментар од Бреговића, али он се није јављао на телефон. Подсетимо, Горан је преко 30 година у браку са Џенаном Суџуком, с којом има три ћерке - Уну, Лулу и Ему. Када су га новинари једном приликом питали за брак, он је одговорио да му је то била паметна одлука у животу. - Треба се женити. Морате имати некога у животу да направи равнотежу, да вам живот не претегне у једну страну. Брак и породица томе служе - поручио је Брега пре неколико година.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2018/11/28/09/1690021_драгана-удовициц_фф.јпг?вер=1679324026" алт="Горан Бреговић" />
ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

Музичар је Џенану упознао 1977. године, а она је тада имала само 16 година. Љубав је планула на први поглед, а миљеник жена је решио да се скраси и озваничи њихов однос 1993. године. Од тада уживају у складном браку.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар