Лопов покушао да украде хеликоптер!

Један лопов је ушао на аеродром Сацраменто Еxецутиве у среду између 4 и 6 сати ујутро и покушао да украде односно покрене један од 4 хеликоптера која су се налазила на писти, саопштила је полиција.

Занимљивости 16.03.2023 | 15:29
Лопов покушао да украде хеликоптер!

Лопов који је покушао да провали у неколико хеликоптера срушио се док је покушавао да одлети једним од њих. Ипак лопов је успео да покрене један од хеликоптера – али се убрзо срушио. Тада се лопов дао у бег са лица места.

Хеликоптер који је покушао да украде пао је на страну са комадима хеликоптера разбацаним око њега и изгледало је као да је згњечен Крхотине су разбацане на стотине метара кажу новинари с лица места.

У овом бизарном лоповском искушењу није забележено повређених лица.

Уништена летелица-хеликоптер је припадао чартер компанији Цапитол Хелицоптерс са седиштем у Сакраменту. Био је то хеликоптер Белл 407 који је могао да обавља различите функције, укључујуц́и и гашење пожара, јавила је ТВ станица.

Агенције које су истраживале инцидент укључују ФБИ, Федералну управу за ваздухопловство, Национални одбор за безбедност саобрац́аја и градску полицију.

Иначе за оне који не знају унуштавање авиона (летелица) је федерално кривично дело, према ФБИ.

“Ова истрага је у раној фази и ове информације су прелиминарне јер детективи раде на томе да сазнају шта се тачно догодило“, рекла је полиција за Тхе Сацраменто Бее преноси метро

Пилот који је био на аеродрому рекао је да ограде око аеродрома нису довољно високе и да на имању нема надзорних камера. Пилот је рекао за КЦРА 3 да су други пилоти затражили од округа Сакраменто да појача безбедност.

Портпарол аеродрома је одбио да коментарише у очекивању резултата истраге, наводи ТВ станица.

(Занимљивостидана.цом) Фото: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар