Измјене Кривичног законика РС на дневном реду

Народна скупштина Републике Српске наставиће данас сједницу разматрањем Приједлога закона о граду Прњавор по хитном поступку.

Република Српска 16.03.2023 | 07:43
Измјене Кривичног законика РС на дневном реду

Посланици ће по хитном поступку разматрати и Приједлог закона о измјени и допунама Закона о територијалној организацији Републике Српске, те Нацрт закона о измјенама и допунама Кривичног законика Републике Српске.

Наставак сједнице заказан је за 10.00 часова.

Посланици су током јучерашњег рада размотрили извјештај о о пословању ИРБ-а и фондова за 2021. годину са извјештајем независног спољног ревизора, као и Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о фонду за развој и запошљавање Републике Српске којим су пропширене дјелатности фонда, међу којима је одобравање зајмова.

Парламент је по хитном поступку јуче размотрио Приједлог закона о посебном регистру лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце. 

(Срна)  Фото:НСРС

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ре

16.03.2023 06:57

Имамо власт бурлину да ништа добро не раде за народ и борце ,само су ту да раде за себе и да се гледају ко је већи буржуј криминални од њих у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знаци

16.03.2023 08:29

Град Прњавор, нек се пропреми град Остра Лука! Јебига кад си дао да Лактаси буду град, онда могу сви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи

16.03.2023 09:51

Има ли краја ивом циркусу од ткз скупстинее корумпираних партијаса кији зсконе за себд донисе а не за народ побигу па 21 вијек од рата ти исти партијаси квазј партијаси гологузани пре рата сад милионери изнад закона харајуу уз малооо забринутееее а нарид растјеран опљацкан у нестајсњу побогу а они харају са прљавим капиталом окупани препрани без знања без морала резултати њуховиг рада су на сваком кораку пустосс нестајање изнад закона они умретени зарибили све институције цере се дрско нариду јавности као да је 16 вијек а не 21 на брдовитом само идблокирати прависудје ј по реду нема друге дни дна је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ