Увијек можете рачунати на помоћ свог града

-Погодила ме вијест да је нашем младом суграђанину изгорила породична кућа и радионица од које је живио. Осјећао сам моралну обавезу да се одазовем акцији коју су организовали његови пријатељи и комшије и пружим своју максималну подршку.

Република Српска 14.03.2023 | 21:28
Увијек можете рачунати на помоћ свог града

Поручио је ово градоначелник Драшко Станивуковић, који се укључио у акцију помоћи и подршке породици Милановић из Чесме, којима је крајем фебруара у пожару изгорио дио куће и аутомеханичарска радионица.

- Након десет дана уз слогу и вриједне момке покрили смо кућу, а у плану нам је и обнова радионице.Ускоро ћемо ову хуману мисију привести крају како би се наш Јован Милановић могао вратити у свој дом и наставити тамо гдје га је овај немили догађај накратко зауставио – поручио је градоначелник.

Истакао је како овој породици жели много успијеха, додавши да увијек могу рачунати на његову личну подршку и подршку свог града, наводи се на сајту Градске управе.

(БН) Фото: ГУ БЛ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Милан

15.03.2023 08:35

Где му је мазалица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

15.03.2023 08:55

Краљ дволицности. Поцео је престизати и Радојицица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

15.03.2023 09:39

Свака част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

15.03.2023 10:16

Мали кловн и слина..опчињен је ликом и дјелом Милорада Додика.Копира га у свему,ода по коридама,фата се микрофона ,слика по кафанама са сељацима.Боље да се позабаби грађевинским дозволама за тениски терен и оне зграде преко пута Делта планета

ОДГОВОРИТЕ