Карлеуша јавно понизила Дару и Ану: Дрогиране фалширају и бауљају по поду!

Јелена Карлеуша путем свог Инстаграм профила поткачила је своје некадашње пријатељице Ану Николић и Дару Бубамару, рекавши да својим наступима изазивају згражавање и подсмех код публике, као и да на погрешан начин покушавају да оживе своје каријере.

Забава 14.03.2023 | 18:32
Карлеуша јавно понизила Дару и Ану: Дрогиране фалширају и бауљају по поду!

У последње време су све чешће увреде на Јеленин рачун од стране њених некадашњих естрадних другарица, попут Ане Николић и Даре Бубамаре, а Карлеуша је све време мудро ћутала.

Међутим, мала од скандала није могла да остане нема на прозивке својих колегиница, те се огласила на свом Инстаграм профилу и том приликом признала да јој је жао колегиница, а чак је навела и разлоге због чега је то тако.

Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

- У последње време сам прочитала толико увреда на мој рачун од разних "естрадних уметница", како себе називају, да сам падала у искушење да реагујем... Али онда, док их гледам како дрогиране фалширају и бауљају по поду док се публика смеје или се понижавају свирајући фруле згражавајући публику својим правим лицем, "умом" и телом без фотошопа... Или по разним негледаним ријалитијима оживљавају пропале каријере за мало парица носеци вунене капе и кинеске импланте за груди уграђене у д**ета - нешто ми буде жао - почела је Карлеуша, па додала:

- Немам жељу да реагујем на те њихове увреде, јер уз те текстове увек иде њихов и снимак или слика и ја просто останем без текста (Ова невероватна милост и сажаљење у мени су производ великог умора због рада. Верујите, само је привремено стање) - закључила је Јелена Карлеуша.

Jelena Karleuša, Ana Nikolić
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ, ДРАГАН КАДИЋ

Подсетимо, Ана је поткачила Јелену назвавши је "естрадном привредницом без покрића и резултата", док је Дара осула паљбу по Карлеуши због доказа које је она изнела како би потврдила да је Дарина нова песма "Кока рока" заправо била написана за њен дугоишчекивани албум.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар