Снежана Ђуришић на суду тражи 9.500 евра од Душана и његове мајке за увреду!

Снежана Ђуришић поднела је кривичну тужбу због увреде против Душана Вукадиновића, кандидата којем је она била ментор у "Звездама Гранда", и његове мајке Нате Вукадиновић јер су је оптужили да има је тражила мито да би га пустила у наредни круг такмичења.

Забава 14.03.2023 | 16:21
Снежана Ђуришић на суду тражи 9.500 евра од Душана и његове мајке за увреду!

Како сазнаје Курир, певачица је преко свог адвоката у тужби навела да су Душан и Ната путем средстава јавног информисања, то јест медија, нанели штету њеном угледу јер су износили неистину о њој. У одштетном захтеву је, наводно, навела да тражи да јој њих двоје исплате укупно милион и сто хиљада динара, што је приближно око 9.500 евра.

Dušan Vukadinović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Законом о кривичном поступку предвиђена казна за увреду је од 40.000 до 100.000, али ако је дело извршено путем медија, онда је казна од 150.000 до 450.000 динара. С обзиром на то да је у овом случају тако било, Снежанин адвокат је у тужби затражио да Душан и његова мајка Ната Ђуришићки плате по 450.000 динара, као и накнаду штету од 200.000. У питању су максималне казне које закон предвиђа. Суд може да усвоји овај предлог у целости или делимично, након што се сагледају све околности и када сви буду дали изјаве - навео је извор Курира.

Ђуришићка јуче није одговарала на наше позиве. Она је више пута изјављивала да ће се афера "мито" окончати на суду и да ће пред надлежним институцијама доказати да је невина и да су је Вукадиновићи лажно оптужили.

Zvezde Granda, Dušan Vukadinović, majka, Nata Vukadinović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ЗВЕЗДЕ ГРАНДА

Подсетимо, када је Душан испао из даљег такмичења "Звезда Гранда", огласио се за медије и рекао да му је његова менторка Снежана Ђуришић тражила новац како би прошао у следећи круг. Потом је исто то поновила и његова мајка Ната, која је тврдила да јој је певачица лично тражила паре.

Dušan Vukadinović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/МОНДО.МЕ

- Није тражила директно, него индиректно. Говорила му је да она не ради за џабе. Није хтела да ми пружи руку у соби за подршку. Кулирала ме је. Упитала сам је да ли је мој син нешто погрешио и да ли јој је нешто лоше рекао. Тада ми је саопштила да Душан неће проћи даље, да је за њега такмичење завршено. Унела ми се у лице и рекла да она не ради за џабе и да треба да јој платим. Остала сам затечена, скаменила сам се. Нисам јој дала новац и мој син није прошао даље. После је рекла Душану да бежи и ја нисам знала шта се догађа. Нисам јој дала паре и нормално да он није прошао. Рекла је да је мој син није слушао - навела је она за Курир.

Snežana Đurišić
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Певачица је то истог дана демантовала, али афера је попримила велике размере и јавност је само о томе брујала недељама. Како би спречила даља нагађања, певачица је одлучила да дође у емисију "Пулс Србије" на Курир телевизији и да исприча своју страну.

- Душан Вукадиновић је кандидат који је задовољио све предиспозиције да уђе у "Звезде Гранда". Даље предиспозиције дале су му могућност да изабере ментора. С обзиром на то да је баш чист народњак, хтео је Цецу Ражнатовић, али она га је одбила, па је одабрао мене. Он је јако талентован, прошао је два круга, али кад је дошао трећи, није дошао спреман - рекла је Ђуришићка и додала: - Тада сам му рекла овако: "Добићеш матрице од песама које си сам одабрао и молим те, спреми се, сутра се такмичиш." Сутрадан на проби није то урадио. Питала сам га који је разлог. А он је рекао: "Па они су ми послали овакву матрицу." Рекла сам му то не сме да прича, јер то није тако. Другим речима, покушао је да саботира. Зато и постоје пробе, да певач каже: "Не чујем себе док певам."

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар