На наступу звијезди "Гранда" пао кров на главу

Звијезда "Гранда", Немања Ђурђевић присјетио се непријатних ситуација на наступима, те је открио да му је на једном слављу пао кров на главу.

Србија 11.03.2023 | 12:22
На наступу звијезди "Гранда" пао кров на главу

Дешавало се свашта да пада на мојим наступима, падале су чаше, флаше… Било је неко невријемене и пао ми је кров на главу, али нисам био повријеђен. То је било на неком приватном весељу у Ваљеву, радили смо испод покривене баште и кренула је јака киша и ваљда кров није могао да прими ту воду, само је одједном све пало. Вода је пала директно на струју, била је по клавијатурама, музичарима... Само смо се склонили у страну и ја сам тог дана завршио са пјевањем, присјетио се пјевач, па открио да у посљедње вријеме најчешће наступа са колегиницама.

"У посљедње вријеме доста радим са Александром Бурсаћ, са Ципком и Нином Јовановић. Све три су сјајне, али Ципка прави најбољу енергију, ту нема грешке, она кад груне то је експлозија енергије", признао је Немања, пише Гранд Онлајн.

"Што се тиче неспавања, већ сам навикао због посла, тако да неће би сметати навикавање на још једну бебу. Надам се да ћу имати неку протекцију као ‘радио си, па не мораш’. Кћеркица је највише нестрпљива, она једва чека бату, већ зна како ће да се зове. Имали смо два, три имена у оптицају, али Искра је то већ изабрала",рекао је.

(Гранд Онлајн) Фото: Гранд Онлајн

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ветеран

11.03.2023 12:21

Ма шта овај самозвани пјевач наприча. Ми као да смо Марсовци па нам прича шарене лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

12.03.2023 13:17

МА ДАЈ МОЛИМ ТЕ. БАШ БРИГА ГЛАДНОГ НАРОДА ЗА ВАШЕ ПИЈЕСМЕ.

ОДГОВОРИТЕ