За породице "Три плус" из Српске попуст у београдском Зоо врту

Потписивањем уговора, данас је Београдски Зоолошки Врт и формалнопотврдио да је Пријатељ поносних породица из Републике Српске уз попуст од више од 30%.

Република Српска 10.03.2023 | 19:05
За породице "Три плус" из Српске попуст у београдском Зоо врту

Наиме, Фондација за породицу из Бањалуке и Покрет за дјецу "Три плус“ из Чачка су договорили заједничку реализацију пројекта "Поносне картице" како би омогућили породицама са троје и више дјеце једнаке погодности у Републици Србији и Републици Српској.

Фактички, "Поносне картице" издате три плус породицама у Србији и Српској су изједначене од првог јануара текуће године што потврђују и њихови корисници.

"Несумњиво, формализацијом сарадње са Бео Зоо Вртом смо отишли и корак даље ојачавши је и дајући добар примјер другим институцијама. На ову сарадњу смо посебно поносни, јер је на радост нашим најмлађима који су уз поносне мајке епицентар наших активности", саопштено је из Фондације.

Поред ових активности, Фондација за породицу је у протеклих шест мјесеци интензивно радила на успостављању сарадње са приватним сектором како бисмо омогућили додатне погодности у идентификованим приоритетним областима за три плус породице.

"Први резултати тих активности се очекују у другој половини марта и на самом почетку ће омогућити хонорарни ангажман девет родитеља са троје и више дјеце, нове и увећане попусте уз Поносну картицу као и повећање доступности услуга наших партнера  - Пријатеља породице. Вјерујемо да ћемо у овој години реализацијом планираних активности увећати номиналну употребну вриједност Поносне картице за више од 35 одсто", додали су из Фондације.

(БН) Фото: БН

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

трагац

11.03.2023 08:57

Нешто недостаје у зоолошком врту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

11.03.2023 11:10

Сиротињско царство

ОДГОВОРИТЕ