Ухапшена тројица због насиља у Подгорици

- По налогу Основног државног тужилаштва у Подгорици ухапшени су Лазар Радуловић (18), Обрен Ковачевић (19) и Алекса Грговић (19) због сумње да су у недељу увече у главном граду претукли Д.Р. и насилничког понашања на штету М.П. 

Регион 07.03.2023 | 09:48
Ухапшена тројица због насиља у Подгорици

То је за подгорички портал ЦдМ потврдио руководилац Основног државног тужилаштва у Подгорици Душко Милановић.

Реч је о инциденту кои се догодио у недељу увече када је ова ухапшена група напала тинејџера у једноој подгоричкој играоници само зато што је одбио њихов захтев да са себе скине мајицу са обележјима Црвене звезде.

“Због насилничког понашања и наношења тешких телесних повреда на штету Д. Р. и насилничког понашања на штету М.П. слободе су лишени Л.Р., О. К. и А. Г.”, саопштио је Милановић.

Из Управе полиције саопштено је да су припадници Одељења безбедности Подгорица у сарадњи са поступајућим тужиоцем у Основном државном тужилаштву у Подгорици “идентификовали виновнике" овог догађаја и ухапсили их.

У полицијском саопштењу се наводи да су идентификовани  Л.Р. (18), А.Г. (19) и О.К. (19) који су, како се сумња, физички напали две особе.

"Осумњиченима се на терет ставља кривично дело насилничко понашање у стицају са кривичним делом тешка телесна повреда и они ће уз кривичну пријаву бити приведени поступајућем тужиоцу на даљу надлежност”, наводи се у саопштењу.

(Тањуг) Фото: Илустрација 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Драган

07.03.2023 10:49

Толико о Миловој квазидемократији и лљудским правима.поздрав за све цеститу брацу из ЦГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фасизам

07.03.2023 18:59

То је милова европа,то је европска црна гора,то је владавина фасистицке "европске демократије",а вијеце европе цути. Црња не мозе бити.

ОДГОВОРИТЕ