Јовић: Прерано сам напустио Ајнтрахт, могу да напредујем

- Фудбалер Фиорентине и српски репрезентативац Лука Јовић каже да је прерано напустио Ајнтрахт из Франкфурта и да није успео да се снађе у мадридском Реалу.

Фудбал 05.03.2023 | 17:36
Јовић: Прерано сам напустио Ајнтрахт, могу да напредујем

"Прерано сам напустио Ајнтрахт. Све је кренуло по злу од самог почетка. Када сам стигао у Мадрид, сва светла су била уперена у мене. Било је тешко прилагодити се највећем клубу на свету. То је било несрећно искуство поред повреда, короне и неправедног притиска", рекао је Јовић за италијанску "Републику".

Јовић (25) је поникао у Црвеној звезди, а потом је играо за Бенфику и Ајнтрахт пре него што је 2019. стигао у Реал. Српски нападач се није снашао у мадридском клубу и прошле године је појачао Фиорентину.

"Могу да напредујем у Фиорентини, захваљујем председнику клуба Року Комису, који је стварно воли. Екипа све што је потребно да освоји Лигу конференција", додао је Јовић.

Српски нападач је ове сезоне одиграо 34 меча за Фиорентину и постигао је 11 голова.

Фиорентина ће у осмини финала Лиге конференција играти против Сиваса.

(Тањуг) Фото: Тањуг/АП 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Прика бн

05.03.2023 18:48

Цовјек се уци на грескама. Али реално нико неби одбио реал. Прерано те је и звијезда продала. Млад си имас времена да направис врхунску каријеру. Само вјеруј у себе. Поздрав од комсије

ОДГОВОРИТЕ