Туча у бањалучком локалу, једна особа завршила на УКЦ

Припадници бањалучке Полицијске управе извршили су криминалистичку обраду лица чији су иницијали Д.К. из тог града због сумње да је у угоститељском објекту у Бањалуци физички напало друго лице, којем је указана љекарска помоћ на Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

Република Српска 02.03.2023 | 12:18
Туча у бањалучком локалу, једна особа завршила на УКЦ

Лице Д.К. осумњичено је да је јуче од 3.00 до 5.00 часова физички напало оштећено лице које је задобило повреде главе, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

О кривичном дјелу тјелесна повреда обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Припадници Полицијске станице Прњавор јуче су извршили увиђај на регионалном путу Прњавор - Станари, у мјесту Кремна, општина Прњавор, гдје је истог дана око 10.00 часова са коловоза слетио аутомобил "голф", којим је управљало лице чији су иницијали Г.М. из Прњавора.

У овој саобраћајној незгоди повријеђено је лице С.Т. из Прњавора, путник у "голфу".

Полицијској управи Бањалука јуче око 18.00 часова оштећено лице је пријавило да га је, док је шетало свог пса, у Улици Љубише Мркоњића у Бањалуци напао пас без власника и повриједио му руку, након чега му је указана љекарска помоћ у Служби хитне медицинске помоћи Бањалука.

О свему су обавијештени радници Комуналне полиције града Бањалука, а дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука изјаснио се да у конкретном случају нема елемената кривичног дјела.

Слиједи даљи рад на проналажењу власника пса, те санкционисање у складу са Законом о јавном реду и миру.

На подручју Полицијске управе Бањалука јуче је евидентирано девет кривичних дјела, три нарушавања јавног реда и мира и осамнаест саобраћајних незгода у којима је пет лица повријеђено. 

(Срна)  фФото: МУП РС/Илустрација

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Татар

02.03.2023 14:52

Мора се негде енергија потросити

ОДГОВОРИТЕ