Кинези направили геџет за љубљење на даљину!

Помало бизаран телефонски додатак -уређај под називом “Ремоте Кисс”, који се недавно појавио на кинеском тржишту, наводно омогуц́ава корисницима овог уређаја да искусе љубљење на даљину!

Занимљивости 28.02.2023 | 15:50
Кинези направили геџет за љубљење на даљину!

Рекламиран као начин да се омогуц́и паровима на даљину да искусе физичку интимност, “Ремоте Кисс” се ослања на сензоре притиска, актуаторе и мекани силикон да би поново креирао пољупце корисника било где у свету, све док прималац такође има даљински пољубац и интернет везу.

Према неким изворима, чудан гаџет (уређај) може чак да открије и реплицира температуру усана корисника, као и звукове нечијег пољупца.

“Ремоте Кисс” је вец́ неко време доступан на кинеском онлајн тржишту Таобао, али је тек недавно постао виралан након што су људи почели да деле фотографије производа на друштвеним мрежама.

Ремоте Кисс функционише као базна станица за паметни телефон чудног облика и ради само када је повезан на прикључак за пуњење телефона. Долази са пратец́ом апликацијом која омогуц́ава везу између два различита уређаја, а такође тражи сагласност оба корисника.

Према Глобал Тимесу, прави проналазач овог необичног уређаја је Јианг Зхонгли, дипломац Чангџоу стручног института за мехатроничку технологију.

Направио га је пре неколико година као универзитетски пројекат и пријавио се за патент 2019. године, али је тај патент истекао ове године и комерцијалне верзије су се брзо појавиле на мрежи. Зхонгли је био изненађен када је видео да је његова идеја постала толико популарна и рекао је да се нада да ц́е људи побољшати његов дизајн.

“Када сам био на универзитету, био сам у вези на даљину са својом девојком, тако да смо се само телефоном контактирали, одатле потиче инспирација за овај уређај“, рекао је Јианг Зхонгли.

Концепт “физичког интерфејса који омогуц́ава комуникацију са пољупцем“ постоји вец́ неко време, у ствари, писали смо о два различита таква додатка у прошлости (оба се зову “Кисенгер”).

Међутим, Ремоте Кисс има неколико напредних функција које га издвајају, а истовремено га чине контроверзнијим. Функција “квадрата пољупца“ у апликацији омогуц́ава корисницима да размењују пољупце са странцима, а људи такође имају могуц́ност да отпреме своје пољупце како би их други искусили.

 

Ремоте Кисс је тренутно доступан на Таобао-у по цени од 288 јуана (41 амерички долар), а пре него што питате, не, не долази са силиконским језиком, иако не сумњамо да ц́е неко нац́и начин да то употпуни и тај осећај.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бања Лука

01.03.2023 09:38

Није болест све сто боли…..

ОДГОВОРИТЕ