Филип Јовановоћ из Хан Пијеска путује у Дубаи

Нова банка, у сарадњи са картичном кућом Виса, приредила је наградну игру за све кориснике Виса платних картица Нове банке.

Република Српска 27.02.2023 | 11:41
Филип Јовановоћ из Хан Пијеска путује у Дубаи

Путовање у Дубаи за двије особе добио је Филип Јовановић из Хан Пијеска, којем је награду уручио предсједник Управе Нове банке Синиша Аџић. Путовање у Истанбул добио је Драгомир Стјепановић из Рогатице, а награду му је уручио шеф Издвојеног шалтера Рогатица Драгиша Арбиња.

У наградној игри, која је трајала од 1. до 31. децембра 2022. године, могли су учествовати корисници са пребивалиштем на територији Босне и Херцеговине, који су за вријеме трајања наградне игре извршили минимално пет трансакција плаћања на ПОС терминалима у земљи, иностранству или на Интернету, у минималном кумулативном износу од 100 КМ. 

Нова банка издаје двије врсте Виса платних картица: Виса Голд и Виса Интернет. Обје картице укључене су у “3Д Сецуре” протокол, који обезбјеђује висок степен сигурности приликом сваке куповине путем интернета, а у циљу заштите и смањења ризика од неовлашћеног коришћења картица од стране трећих лица.

Са Виса Голд дебитним или кредитним картицама клијенти Нове банке могу да уживају и у другим погодностима, од брзине рјешавања захтјева без чекања у редовима на шалтеру до хитне исплате готовине, као и замјене картице у иностранству у случају губитка, крађе или оштећења картице, а све без додатних трошкова за клијента.

Виса Голд картица клијенту обезбјеђује и путничко здравствено осигурање за цијелу породицу, уколико су трошкови путне карте, смјештаја или аранжмана плаћени Виса Голд картицом.

Осим тога, омогућава значајне попусте приликом куповине широм свијета, доступне кроз програм Виса свијет погодности.

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар