Темпиран напад Цицка Бјелице на Младена Босића

"Цицко је величао Додика за све паре, боље и снажније од већине СНСД-оваца, истицао како је тобож велики државник, да води савршену политику, коју преузео од СДС-а, да се мора да њим сарађивати..."

Република Српска 26.02.2023 | 09:53
Темпиран напад Цицка Бјелице на Младена Босића

Лидер Листе за правду и ред и шеф посланичког клуба те листе у НСРС Небојса Вукановић у текству објављеном на свом блогу је је навео да нема ни тренутка сумње да је Милован Бјелица Цицко код својих пријатеља (на једну локалну телевизију у власништву породице Додик) отишао по задатку, да покуша креирати јавно мњење, у складу са својим скромним утицајем и могућностима, да је коалиција и сарадња СДС и опозиције са СНСД-ом добра и нужна, па је топло препоручује 'својој' партији, чији је формално члан иако је суштински човјек од повјерења и задатка Милорада Додика.

Вукановић истиче да је "Цицко величао Додика боље и снажније од већине СНСД-оваца, истицао како је тобож велики државник, да води савршену политику, коју је преузео од СДС-а, да се мора да њим сарађивати., хвалио Драшка Станивуковића, а онда грубо и брутално извријеђао и напао бившег предсједника СДС-а Младена Босића, да је тобоже „скренуо са курса“ СДС и да је одговоран за тренутно тешко стање у странци.

Вукановић подсјећа да је "лицемјерни Цицко се дивио Босићу док је био на челу СДС-а, као прије тога Радовану и Драгану Чавићу, изјављивао - како је сам Бог послао Босића да спаси СДС након дебакла на изборима 2006. године.

Даље у тексту указује да је Цицко промијенио плочу након повлачења Босића са чела Српске демократске странке 2016. године и након вишегодишњег улизивања и полтронисања почео да га напада.

"Нема ни тренутка сумње да је Цицко послат од стране владајућих структура на АТВ, да је Босића намјерно таргетирао јер је он велики противник било какве сарадње са СНСД-ом, а то никако не одговара режиму који жели да усиса, угуши и контролише сваки џеп отпора тиранији и насиљу тоталитарног система", наводи Вукановић и додаје;

"Додик је по доласку на власт одмах успоставио конекцију и направио тајни пакт са најцрњим и најмрачнијим криминалним и удбашким структурама у СДС-у, а онда их је по потреби извлачио и на миг слао да забију нож у леђа Партији која их је створила, кад год му је било потребно да опстане на власт, унесе раздор и смутње у противничке редове, те збуни народ и изазове апатију".

Наводећи имена бројних, међу којима су и два бивша предсједника те странке који су из СДС прешли у СНСД, Вукановић с жаљењем констатује да нису сви прешли и остало их је још доста, и у СДС-у и ПДП-у, да роваре, сплеткаре, праве штету и одрађују прљав посао за свог шефа Милорада Додика, чекајући прави тренутак да у потпуности скину маске и уђу у црвено јато.

"Част је кад вас пљува и напада Цицко Бјелица и слични, јер је то показатељ кога се режим боји и да сте на правом путу, али због неупућених и наивних треба расвијетлити стварну позадину, да народ не би био у заблуди. Без лустрације и катарзе нема опоравка, а лажни опозиционари, попут Цицка Бјелице, су најбољи доказ исправности политике или ми или не, избјегавања било какве сарадње са злом и Мафијом на власти, као и њиховим сателитима и спавачима, јер је то једини начин да се добије масовна подршка народа и добије повјерење", завршава текст Небојша Вукановић

(БН) Фото: Архива

Коментари / 61

Оставите коментар
Name

Мањача

26.02.2023 08:59

Тако је Вукане легендо србска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ц

26.02.2023 09:17

Циц милојку прегледајте дипломе и то је спорно, идеологије и поштења!!!!!!!!!!!!!!!???????????

Name

Па ста

26.02.2023 09:29

Ја сам за коалицију СНСД и СДС и да се избаце све ове мале прелетачке странке. Нису добри ни једни ни други, али је чињеница да су то двије највеће странке и мозда би тако било боље него кад је СНСД у власти сам с својим привезцима.

Name

ИЗВОР

26.02.2023 09:31

Вукане, све си у праву, али зашто га стављате на изборне листе. Отресите се таквих. Ваљда као опозициони партнери можете се договорити, а обично се то и види и зна ко су издајници у властитим редовима. То вам се обило о главу стављајући човјека као протукандидата Цвијановићки. Па то је знао и врабац на грани да је наштимано од стране црвени, а што се и показало на резултатима. Дупло мање гласова освојити од протукандидата све говори и ван сваке је памети. Зато чистите то.

Name

Ветеран

26.02.2023 10:46

Једина опозиција у РС су Вукановић са групом За правду и ред,Љубиша Петровић и Јелена Тривић и они морају дјеловати јединствено.Ако има неко из СДС и ПДП нека им се придружи али не ровари.Ту мјеста нема за дупљаке као цицко и бундало и њима слични!

Name

Ре

26.02.2023 11:18

Требињског муфтију боли истина, а упорно се бори против СДС-а како би преузео лидерску позицију у опозицији. Цицко је тачно рекао за Оружане снаге БиХ које не познаје Дејтонски споразум. "Државотворна" странка је 2005 године потписала капитулацију Војске Републике Српске.

Name

ГОЛФ УЦЕНИК

26.02.2023 11:34

ЦИЦКО ЈЕ УЦЕНИК ВЕЛИКАНА КОЈИ СУ НАС ОДВЕЛИ У РАТ ДА БИ ОПЉАЦКАЛИ 5000 ГОЛФОВА У ВОГСЦИ. СТА ОД ЊЕГА ОЦЕКИВАТИ. ОПСТИНУ. У КОЈОЈ СЕ СВИ БАВЕ КРАДЈОМ АУТОМОБИЛА И СУМЕ. СТРАСНО.

Name

Срамни Вукане

26.02.2023 12:31

Цицко је дао огроман свој допринос стварању ове републике. Данас га биједно нападају они који само сједе за тастатуром пљују по свакоме. Објавите.

Name

дудук

26.02.2023 13:59

ко је са додигом, тај је непријатељ Срба и лоповских намјера да се обогати лоповијом.

Name

магационер

26.02.2023 09:01

Мр. ЦИЦКО, дипл.ецц. је био до рата 92 магационер у РО "Романија" Соколац са средњом економском школом, где се научио лоповији код куповине алата, мазива, хране за кухињу и др. за ту фирму. Дакле, мајстор за лоповију, тј. рођен и обучен од малих ногу за то. Да није склопио посао са тужилаштвом и судом још би био у ћелији за лоповију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре магацинер

26.02.2023 10:47

Недуго послије рата, требао је бити ухапшен ради криминала којим се у рату бавио под окриљем фирме "центрекс". Хапшењем је руководио пок. Срђан К. и због тога је, један частан борац, завршио како је завршио.

Name

Ре

26.02.2023 10:58

Избаците већ једном такве људе из странке. Свако више зна ко су, какви су и са киме су. Боље имати 10 првих чланова, него стотину папака.

Name

ре

26.02.2023 11:26

Нико никад није преиспитати шта је све магацуонер стекао ....постао газда,паметан и школован....свима вам је одговарао таква "себе да" , има ли оних јара који су заједно с њим ијадиле Соколац и регион...

Name

XY

26.02.2023 11:28

Цицко је Додоков ратни колега. Цијели рат су шверцовали нафту. Циле је Мила, чак и заврнуо за неколико цистерни па су то пребијали и послије рата. Њега сада гласају СНСД_ови гласачи по налогу странке. Соколац је, прије рата био индустријски привредни цантар са петнаестак успјешних привредних субјеката, а сад се сва привреда свела на неколико нерегистрованих бренти. Народ се масовно сели у Србију и у расејање. Свака трећа станбена јединица је празна. Уз помоћ режимских медија створио је о себи мит и политичку жртву, а он је био и остао једна обична јајара. Глуми великог Србима, а пишао је, прије рата, па бадњаку.

Name

Романинац

26.02.2023 12:07

Даће Бог и ту истину о убиству Срдјана Кнежевића да изнесу на видјело јавности а добро се зна кад је како и шта било.Мислим да је крајње вријеме дошло и за то.

Name

Милојко

26.02.2023 12:11

Па тај Цицко гремлин је и родјеном дјетету живот уништио и унуцима за ради својих интереса.Ништа му друго није свето ни важно него само да граби а да не уништи грађане.Ма дајте молим вас зар о таквом олошу и треба да се говори.Само на робију

Name

ГРУЈО

26.02.2023 09:06

Ништа неочекивано,од старог прдоње Цицка ,био и остао покварен. Крио се иза СДС,ови му веровали. Има их још,и треба их што прије изоловати. Постали су похлепни и без карактера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зорка

26.02.2023 09:11

Ко је од лопова ухапсен до сада , нико нити це бити док је Додик на власти , па наравно да га подрзавају

ОДГОВОРИТЕ
Name

анна

26.02.2023 09:13

Тако је Небојса, искрено, храбро и достојанствено с поносом се треба борити против мафије, издајица, нељуди... Нек те драги Бог цува!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛБ

26.02.2023 09:14

Е мој Вукановицу да ли це ти икад из гузице у ту главу доци и мало памети, па сви наведени мислим на оне које је овај офуцани бијелица наводио из исте кухиње послано. Велики са обавезом да растури РС, а овај други да тастури СДС. Оба обавила задатак у великој мјери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

26.02.2023 09:20

Како неко рече из “масе”:”сви сте ви(политичари) исто с.ање само друго паковање”! То је некако да кажем “нормално” за вас политичаре незнам шта је са грађанима гдје су им метле да вас(с.ање) почисте , изгледа је лакше и боље по оној народној “ ја одох а ви видите шта ћете и како ћете “!

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

26.02.2023 09:30

БРАВО ВУКАНЕ ЛЕГЕНДО. БОСИЋ ЈЕ КАРАКТЕР, КАО СТИЈЕНА. ОВАКВИ, КАО ЦИЦКО, А ПОГОТОВО СА РТРС И АТВ, НЕМОГУ БОСИЋУ НАШКОДИТИ. ТЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ ОПОЗИЦИОНАРИ ПРЕЗИРУ. ЈЕР СУ ОД ВЛАСТИ РЕКЛАМНИ СПОТОВИ. ИЗДАЈИЦЕ ЈЕ ДОДИК КУПИО И ЗАДУЖИО НАРОДНИМ ПАРАМА. ТАКО И ЧАВИЋА, ТАДИЋА СТЕВАНДИЋА, ЧУБРИЛОВИЋА И МНОГЕ. НЕКА ИХ ЂАВО НОСИ. БОСИЋ ЉУДИНА, СТРУЧАН, ИСКРЕН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено42

26.02.2023 09:30

Цицко мора сарадјивати са Додиком, зна да га могу у року од 24 сата стрпати у затвор. А други је разлог што је упропастио општину, е то је катастрофа, па сад чека да му Влада РС додијели коју марку, да крпи рупе у општинском буџету. Ради за Додика ко и други као што је Бабаљ, Караџићева ћерка итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воxпопули

26.02.2023 09:34

Цицко је један велики играч којем не могу ништа ни бројни мафијаши које је он створио и који су му ледја окренули.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

26.02.2023 09:34

Сдс нема моје повјерење због: Цицка, Соње, и уставног судије Иванке Марковић којој сам дао глас на изборима а она тај глас трампила за функцију у уставном суду. Јебо ти такву опозицију. Вукановић је ок и у већини ствари у праву, али брате Србине док год пљујеш Србе, ма какви они били, гостујући по емисијама на федералним телевизијама, то ти је велика грешка. Колико год да ти је публицитет потребан, моје мишљење је да на тај начин само себи наносиш штету у очима српског народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.02.2023 09:47

Другације га нико неби ни слусао!

Name

Пљување Срба?

26.02.2023 09:47

Ма какви год били? А подржавамо Бошњаке који пљују по својима на РТРС !? То се зове цинизам!

Name

Бања Лука

26.02.2023 09:50

Ти таквим коментарима показујеш да сте ви Срби безобразан и покварен народ, велика већина која живи у тзв рс! Дол подржавате Бошњаке који пљују по својима, смета вам Србин који у Сарајеву говоре истину о српском криминалу!? Ти и теби слични сте багра.

Name

За Бања Луку,

26.02.2023 10:25

Веома дрзак и безобразан коментар, ти баш знаш да овај говори истину и то баш на Федералним медијима, нека изабере неки у РС па нек говори, а мене баш заболи шта ви говорите између себе једни другима. Овај Вукановић је болесни комплексаш који ће на крају завршити или међу Бошњачким странкама или сам пошто иде полако ка томе да се са свима замери и посвађа.

Name

Романинац

26.02.2023 09:37

Људи моји па тај Цицко је нај већа издајица и преливода.Моји сокочани коме ви вјерујете коцкару и преваранту клемпавом.Босић и остали су прави људи а овај је научио да људима пали имовину и руке ломи као за цркву на Романији што је људе у црно завијао ако не дадну што он тражи.Фуј фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милена

26.02.2023 09:42

Што полиција, СИПА и МУП ме посјете Цицков факултет...Колико ли је диплома лажних с тог факултета?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

26.02.2023 09:57

Па да провере дипломе пола мупа би остало без посла о цему цицко прица предратни магационер сад он моралисе дно дна

Name

Србо

26.02.2023 09:47

Борислав Бојић из ПД , 20 година био на важним функцијама захваљујући СДС и каже откад сам изашао из СДС скинуо сам чизме од бетона и постао измишљени савјетник у мин, саобраћаја , ајде сад постани пресједник борачке , посланик или доби мандат у СА, памте људи а и свевишњи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цие, циле

26.02.2023 09:54

СДС 2006. године пред распрадом...Долази Босић 2012. локални избори преко 40 општина за СДС...2014. Иванић побјеђује, тадић губи с неколико хиљада гласова....По многима покраден тако што су штимани резултати уз помоћ СДС -ових начелника...међу којима и Цицко и Обрен и Мићо... То је истина...и онда иде суноврат захваљујући спавачима међу којима су поменути затим Стевандић, Бањац, Тадиц...настаје једна ,друга трећа странка све од СДС...и тако даље...Цицко и братија остаје да ровари...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

26.02.2023 09:54

Таквих као Цицко има у сваком одбору и у свим странкама,то су лешинари и шићарџије.У Угљевику криминалац Василије Перић 25 година начелник у коалицији са Додиком а СДС ћути,да је то права странка био би давно избачен из странке и у затвору

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

26.02.2023 10:03

Све тачно Вукане. Већ десет година Цицко, Драгомир Васић, покојни Мићо раде у Додиковог апарату. Ништа ту ново нема, а чињенице се виде приликом избора. У Зворнику сва партија за један сто стане. Двоје кумова и два послушна полтрона. Оде Драгомир у Русију са папцима. Паметном доста. А Цицко клемпави и његов приватни факултет на Сокоцу, преживи акцију. Зашто питам се. Вукане, Говедарица, Тривићка и Петровићу,Радо Савићу и још пар њих, очистите папке или бјежите од њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бзв

26.02.2023 12:57

Ми срби најболхе млатимо по својима ндма везе сто није тацно.

Name

!

26.02.2023 10:06

Страшни цицко....ајде бре смеће једно макни се више! Који безмозговић може тебе да слуша

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

26.02.2023 10:09

На жалост СДС је пробушени ку*тон од странке. Све док има чланове као Цицко Бјелица и Василије Перић и њима слични. Миличевић свира у ону ствар и само даље упропаштава СДС. Младен Босић је убједљиво био најбољи предсједник СДС -а али јајаре из сопствених редова су га склониле. Тренутно једина свијетла тачка у СДС-у је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоле

26.02.2023 10:56

Шта су политичке странке:приватна удружења појединаца, секте или интересне групе грађана којима ми добро америци својим гласом на "изборима" дајемо подршку за пљачку свих нас, а не тражећи одговорност за та злодела која нам чи не појединачно, као народу целој р. Српској. Они се обогате и сутра недај боже кад дођу тешка и зла времена_побегошеа, а ми гласамо за њих због понеке к. М., понеког радног места преко везе и-ко нам је крив? Па ми сами себи. Ђ

Name

Раде

26.02.2023 11:09

Па тај цовјек тако оцрњен облацен омаливазен без икакве кампање без подрске централе странке изадје на изборе сам и побиједи.Тито је био бравар па је свима било добро како додјосе професори доктори знамо како нам је

Name

Борац

26.02.2023 11:09

А сто они који су носили пушку не устану и сатару и цицка и додика обадвојица су профитери и не би смјели уопште бити на функцији. Јебу нас сто до триста марака што се продајемо и онда они фаце а ми дзукеле.

Name

Лопов

26.02.2023 10:58

Људи моји већег љигавца од гремлина Цицка Бјелице нема па ви како хоћете.Само незнам како својим лажима зачара те Сокочане.Нека им је сами Бог на помоћи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

26.02.2023 11:01

На потезу је ВД МИЛИЧЕВИЋ из Теслића да га шкартира по хитном поступку, како Бјелицу тако и доста њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Весна

26.02.2023 11:42

Е од те љубави нема ништа. Вд мора да размисли

Name

+

26.02.2023 11:04

МЛАДЕН БОСИЋ БИО НАЈБОЉИ У СДС. НИКАД ЈОШ НИСАМ ГА ПРЕЖАЛИО. АЛИ И МИЛИЧЕВИЋ ЈЕ ДОБАР. СВИ КВАЛИТЕТИ СУ ТУ. ТРЕБА МАЛО ВРЕМЕНА. ТЕК ЈЕ ПОЧЕТАК. ДОКАЗАО ЈЕ РАНИЈЕ ДА ЈЕ БОРАЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре+

26.02.2023 13:30

За шта борац? За себе и шуру,ДА,све остало је мимо њега

Name

-

26.02.2023 13:46

Заборавио си Драгана Чавића који је 2005 године као Предсједник Републике Српске и предсједник СДС-а продао Војску Републике Српске у Сарајево.

Name

Попај!

26.02.2023 11:22

Зар није довољна чињеница и сазнање да су бивши чланови били и Стевандић,Мичић,Обрен,Калинић...те бројни клошари које је још Радован гурао да буду "власт"...ситни мишеви,лопови и хоштаплери охладили предузећа и све што су могли уназадити ,уназадити....приватизовали и обогатили се,а сад као угледни "бизнисмени,Срби"....лопов до лопова! Кадар треба бити протресе,нарочито руководећи, јер су темељне вредности српског човјека доведене у питање; част,поштење,морал....а онда ови снсд бандити лако манипулишу клошарима који се продају за мале паре без части и поштења. Мислим да неко ред мора да уведе и да треба да се зна шта је шта и ко је ко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој

26.02.2023 15:41

О чавић...тек има шта да се прича...клошару који је дао војску и дуже Рудоњи да у Електро крајини још мало крађе...лопина дема12гошка.

Name

Екс СДС ЗВ

26.02.2023 11:31

Стање у СДС је дошло до врхунца, до подвлачења црте. Неминовно је раздвајање на оне који су истомишљеници Цицка Бјелице и на оне који су за опзиционо дјеловање, у миру разићи се. Тиме би се СДС ријешио терета који га годинама вуче дну и муљу, сем Цицка отишли би Перић Василије, Драгомир Васић, Витез Која, Соња Караџић и гомила њихових немуштих климоглаваца, сви збирно морална нула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјечни СДС члан

26.02.2023 12:57

Од постанка до данас ја сам члан и гласач СДС. Једина била у најтежим временима државотворна странка Српског народа. Стварала Републику Српску и Републику Српску Крајину и доживјела прогон међународних битанги АЛИ још живи и дјелује и неуништива је. Моја ❤️СДС❤️ Какав Цицко и протуве који су пале под скуте једног дезертера да их држи на узди. Све лопови који су бјежали од судова и затвора нашли су свој спас код дезертера. Али правда је спора но достижна је богу хвала.

Name

Затвор

26.02.2023 11:47

Не треба га изчлањивати.Чим мало не буде слушао овај ће га затворити у року 24 сата зато што му пуно зна и има га у шаци.Живи били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

26.02.2023 12:12

БРАВО ВУКАНЕ ПОЗДРАВ ОД СТАРЕ МАЈКЕ ИЗ ЛАКТАША?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познавалац

26.02.2023 12:36

Да није Цицка Бјелице,Милорад Додик на истоку са овим коњима не би имао ниста од гласова!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

26.02.2023 14:06

Овај Цицко је класични олош продана душа

Name

Ре

26.02.2023 15:36

Бољи је Цицко цојек од оних сад из цевене секте на соколцу нарко дилера

Name

Дарко Соларевиц

26.02.2023 17:46

Зна ли ико ко је сад предсједник ОО СДС Кнезево? Јел Милан Комљеновиц или неко други? Гласам за СДС дуго дуго и морао бих то знати, мора ми то неко реци, заслузио сам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак Р. К.

26.02.2023 20:08

У ладици је Цицко. Од 1998. А и користан може бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој

26.02.2023 22:13

Вукане ста би вецерас у Бијељини . Видис ста радис нападас опозицију умјесто црвену банду. Спусти се на земљу буди фрајер и кандидат за градонацелника Требиња да теи главна града узмемо па на следецим иуборима да скроз поразимо црвену банду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата Миле

27.02.2023 03:28

... а мени се све више чини да се Вукан труди да разбије опозицију. Цијепа се ПДП, овај текст задире у СДС, и шта ћемо на крају имати? Вукана као јединог опозиционара!? Далеко од тога да ми је тај Цицко симпатичан, али није реално очекивати да се направи монолитна опозиција. У опозицију се морају привући сви који нису за актуелну власт, другачије неће доћи до промјена.

ОДГОВОРИТЕ