Ана Николић никад горе понизила ЈК, у све умешала и Павловићку

Ана Николић поново је жестоко оплела по својој некада доброј другарици и колегиници Јелени Карлеуши.

Забава 23.02.2023 | 20:21
Ана Николић никад горе понизила ЈК, у све умешала и Павловићку

Иако је након прошлогодишње жестоке полемике између њих деловало да су се страсти мало смириле, изгледа да Ана ипак није заборавила и прешла преко Јелених оштрих речи упућених на њен рачун, због чега јој је својевремено запретила и тужбом.

 
Ana Nikolić, Jelena Karleuša
ФОТО: ПРОФИМЕДИА, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Сада је у емисији "Ексклузивно", говорећи о сукобу које дуже време има са Милицом Павловић око песме "Проверено", у све уплела и Карлеушу, коју сматра Миличином менторком.

- Милица се саветује са ЈК, која је за мене естрадни не "ве-ка-ве", него "НКВ" - неквалификовани естрадни привредник, а понајмање уметник. Павловићева није ни то, али шта ћеш? - истакла је Ана, а затим наставила:

- Мени је жао ове Милице. Она све ово преозбиљно схвата. Она се бори, истог је кова као њена менторка "ве-ка-ве" естрадна радница. Ја више немам никакав став - завршила је Николићева.

Ana Nikolić, Milica Pavlović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Наша екипа позвала је ЈК како бисмо чули њен коментар на нове Анине увреде, али нам се она није јављала на позиве.

Подсетимо, до сукоба између Ане и Милице дошло је након што је Ана изјавила да не подржава одржавање Европрајда у Београду прошле године, као и све шетње тог типа. Карлеуша је након тога, позвала између осталог и да се Ана извини ЛГБТ популацији, јер јој је она између осталог и одржала каријеру.

Тада су пале тешке речи између њих, па је Ана одлучила да тужи Јелену, јер је у јавности и на друштвеним мрежама, како је Николићка написала, давала изјаве о њој без основа и доказа.

Jelena Karleuša, Ana Nikolić
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- ЈК прво треба да се извини својим ћеркама. А онда нека се извини самој себи. Са мном ће се срести на суду, јер оптужбе које је изнела мораће и да докаже. Видећемо ускоро ко користи психоактивне супстанце. Гонићу је до Стразбура, јер то лаж и моја траума животна због које ми се распала породица. Срам је било - истакла је она тада, док је окидач за нове увреде на Миличин рачун, тај што је она обила њен позив да јој буде гошћа на концерту у београдској Арени у октобру.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар