Љупка Стевић жели да постане мама!

Љупка Стевић се детаљно распитала и тако нашла једну приватну клинику у Београду где је замрзла јајне ћелије.

Забава 22.02.2023 | 20:37
Љупка Стевић жели да постане мама!

Љупка Стевић након што је на скандалозан начин прекинула дугу везу са генералом Симићем никако не може да нађе новог дечка. Како се сазнаје, певачица овог лета пуни 38 година и већ је хвата паника када је реч о биолошом сату који откуцава. Како се није остварила као мајка, она је решила да себи осигура шансу да у будућности осети чари мајчинства.

Наиме, Љупка се детаљно распитала и тако нашла једну приватну клинику у Београду где је замрзла јајне ћелије. Предвиђено је да се сачува пет до шест јајних ћелија како би једнога дана оплодња била успешна. Стевићева се ипак нада да ће<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4051530/певацица-хладнокрвна-они-су-забетонирани" таргет="_бланк" рел="ноопенер"> наћи мушкарца са којим ће природним путем остати у другом стању, али јој замрзавање пружа додатну сигурност да ће остварити у улози мајке. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/07/04/12/3086005_сцреенсхот-49_фф.јпг?вер=1677075406" алт="Љупка Стевић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА<бр /><бр />

- Љупка много воли децу и машта о томе да постане мајка. Ако за коју годину не нађе адекватног партнера са којим ће стварати породицу, онда ће јој замрзнуте јајне ћелије и те како добро доћи. Рекла ми је да хоће да мирно спава и буде сигурна да ће да се оствари као мајка, зато је решила то да уради и добила је подршку свих - истиче извор близак певачици за Стар.

(Курир.рс/Стар/Република)

Коментари / 0

Оставите коментар