Афера у Звездама Гранда и даље дрма естраду!

Као бомба одјекнула је прича кандидата "Звезда Гранда" Душана Вукадиновића да му је певачица Снежана Ђуришић, а сад је споменуо и да су му се колеге жалиле да је и Драган Стојковић Босанац тражио паре од такмичара.

Забава 21.02.2023 | 18:35
Афера у Звездама Гранда и даље дрма естраду!

Наводно је тражила новац како би прошао у наредни круг такмичења. Он је за испричао своју страну приче, док је креативни директор "Гранда" Саша Поповић оштро одговорио на ове тврдње.

 
Dušan Vukadinović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Све је жива истина. Ми смо скромна фамилија. Неправедно сам испао. Снежана није тражила од мене новац већ од моје мајке. Не знам тачну суму - рекао је Душан и открио да је проблем настао током пробе.

- Имали смо пробу где је требало да изаберемо песме које ћемо сутрадан да изведемо. Снежана ми је рекла да одлично певам. Послао сам матрицу дечку из "Гранда". Изашао сам да одрадим пробу и видим да нешто није у реду, као да ме неко саботира. - Рекао сам јој да не чујем себе и као да није мој глас, и прекинуо сам пробу. Снежана је викала на мене - истакао је младић, те је додао: - Снежана је пре почетка снимања тражила моју мајку, био сам у чуду. Одлазим у ходник до бекстејџа и видим мајку и Снежану која чучи. Она виче на моју мајку и ја је питам: "Шта је ово?", а Снежана се окреће ка мени и каже да треба да изађем и да ми није ту место.

Saša Popović, Dragan Stojković Bosanac
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПИНК

Вукадиновић тврди да је послушао ментора и сачекао мајку испред. - Почиње снимање, девојка поред мене растура, микрофон јој појачан лепо, а ја се уопште не чујем. Она добија шест гласова, а ја три која су ми дали Вики, Босанац и Ђорђе Давид. Почињу коментари да нисам био добар и да сам био као покварени робот. Долазе коментари ментора, Снежана, моја менторка, креће да коментарише другу такмичарку, девојци прича како је најбоља и одлична. Саша јој је рекао да прокоментарише мене, а она је рекла: "Мој кандидат ме ништа не слуша и хоће све по свом".

Snežana Đurišić, Saša Popović
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, АНА ПАУНКОВИЋ

Вукадиновић сматра да је Снежана рекла осталим члановима жирија да га не пусте даље јер његова мајка не жели да плати.

- Сигурно им је пре снимања рекла индиректно да није узела паре од моје мајке и да ми не дају глас. Мили је послушао, али Вики није и дала ми је свој глас вероватно јер зна како певам. Босанац није хтео да се огреши о мене рекао је Душан, и додао: Мајка ми је рекла: "Твоја менторка ми је тражила паре и да ћеш испасти уколико не платим. Рекла је да си леп момак и да предобро певаш". Мислио сам да их могу победити и без пара. Молио сам је да ми спусти матрицу за бараж, али она је одбијала. Саша ми је на крају спустио матрицу, растурио сам, али нисам прошао даље.

Вукадиновић је пре пријављивања на аудицију наводно чуо да је све намештено. - То свако зна. Причали су ми, али нисам марио, нити веровао. Сви од жирија узимају. Најбољи друг Џимија, момак од прошле године, причао ми је да му је Босанац тражио новац, рекао је Душан и додао: Снежана није после свега контактирала са мном, нити ће. Она је мене блокирала.

На ове тешке оптужбе испред "Гранд продукције" огласио се креативни директор Саша Поповић.

Saša Popović
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

- Одговорно тврдим да су "Звезде Гранда" најпоштеније такмичење. Непуне две деценије колико такмичење траје, радимо без иједне мрље или закулисних радњи. Ово је само био покушај појединца да на наше такмичење баци љагу и да наруши кредибилитет једног врхунског члана жирија као што је Снежана Дуришић - рекао је Поповић. - Толико је смешно да не би требало ни да коментаришем, али сматрам да нашу емисију као и сваког члана жирија морам да заштитим од свих врста напада.

Курир је од почетка афере "мито у Звездама Гранда" Курир је покушава да ступи у контакт са Драганом Стојковићем Босанцем, а он и даље не одговара на наше позиве.

Кандидат Душан Вукадиновић јавио се Куриру и каже да о Босанцу није рекао ниједну ружну реч нити ће, јер о њему има високо мишљење.

- Нисам рекао да Босанац узима паре, и даље стојим при томе да о њему имам само лепо мишљење и да он није хтео да се огреши о мене - рекао је Душан.

(курир.рс/блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мрга

21.02.2023 19:20

Нема поштења тамо гдје фрцају милиони еура без школе, уз то пропаганда турског мелоса, да останемо и даље затуцани као прије 500 година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсија

21.02.2023 19:59

Браво сад мозете наступати без публике али пред кадијом слусати пјесме из својих продукција док нам саљете слике из Дубаја и топите дупе под тудјим небем. Принцип је добо замислит неко мора побједити и кад га багра прогласи онда као звјезда умрес бар имас три брака и неколико ванбрацне сиротиње.

ОДГОВОРИТЕ