Море избацило мистериозну куглу на плажу у Јапану, полиција забранила приступ

Јапанска полиција испитује велики округао објекат који је избацило море код града Хамаматсу. Надлежни су забринути да се не ради о некој врсти мине.

Занимљивости 21.02.2023 | 16:24
Море избацило мистериозну куглу на плажу у Јапану, полиција забранила приступ

Због мистериозне кугле плажа у префектури Шизуока је ограђена и забрањен је приступ.

Према наводима медија, кугла је пречника једног и по метра и највероватније је од гвожђа јер се на површини примећује рђа.

Куглу је на плажу избацило море, а са обе стране има ручке за хватање.

Полиција је оградила подручје у пречнику од 200 метара око објекта и позвала јапанску војску да пошаље некога у инспекцију.

(РТС)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Наоми Самуел

21.02.2023 21:34

жао ми је што ово стављам на интернет, али немам избора. Никада нисам вјеровао у љубавне чаролије или чаролије док нисам упознао тог мађионичара када сам ове године посјетио свог пријатеља у Израелу на пословном суммиту. Упознао сам човјека по имену др. Апата био је стварно моћан, и могао је помоћи с чаролијама које би вратиле изгубљене, љубавнике и магични новац, магију или магију за добар посао или срећу. Сада сам сретан. Свједочим јер ме човјек за којег сам се жељела удати оставио 5 тједана прије вјенчања и живот ми се окренуо наглавачке јер је наша веза трајала 3 године. Стварно сам га вољела, али његова мајка је била против нас и није имала добро плаћен посао. Када сам срео тог чаробњака, рекао сам му што се догодило и објаснио му ситуацију. У почетку сам био неодлучан и сумњичав, али сам само покушао. И за два дана, кад сам се вратила у Њемачку, назвао ме пријатељ (сада муж) и дошао до мене и ја сам се испричала да је све договорено с његовом мајком и обитељи и добила нови разговор за посао да се удамо. Нисам вјеровала јер је др. Апата само питала моје име и име мог пријатеља и све што сам хтјела. Па, сада смо сретно у браку и очекујемо нашу малу бебу, а мој муж такођер има нови посао и живот нам је постао пуно бољи. Његов е-маил је: сада смо сретно ожењени и очекујемо нашу малу бебу, а мој муж такођер има нови посао и живот нам је постао пуно бољи. Његов е-маил је: сада смо сретно ожењени и очекујемо нашу малу бебу, а мој муж такођер има нови посао и живот нам је постао пуно бољи. Његов е-маил је: драпата4@гмаил.цом Можете га контактирати и путем WхатсАппа/вибера на овај број: (+66 81 302 8552)

ОДГОВОРИТЕ