Снежана Ђуришић спремила тужбу!

Кандидат шоуа "Звезде Гранда" Душан Вукадиновић, који је испао из такмичења тврди да му је чланица жирија Снежана Ђуришић тражила новац како би прошао у следећи круг. Снежана се сада огласила и открила да је поднела тужбу против кандидата.

Забава 20.02.2023 | 18:42
Снежана Ђуришић спремила тужбу!

- Већ су предузете све мере за подношење тужбе - рекла је Снежана.

Подсетимо, Ната Вукадиновић, мајка Душана Вукадиновића изнела је шокантне тврдње на рачун певачице, а певачица се и раније огласила поводом оптужби за "Курир".

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/12/04/19/3272924_сцреенсхот-9_фф.јпг?вер=1676909836" алт="Снежана Ђуришић" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРЕМИЈЕРА

- Радим свој посао врло одговорно и трошим своје време да помогнем младим људима јер сам образована и као уметник доказана. Апсолутно нећу да коментаришем ничије изјаве на ову тему јер су смешне и помало одвратне. Све информације на ову тему можете добити код директора Саше Поповића, који је упућен у све што ми као ментори радимо с кандидатима. Такође, једино Саша доноси одлуку ко пролази у бараж. Он је испао у баражу одлуком Саше Поповића - рекла је Ђуришићка.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рашо

20.02.2023 18:24

Има ли већег промотера шунда од тог гранда, пинка, још неких. Што се мене тиче - фуј, и власници и чланови жирија и такмичари.

ОДГОВОРИТЕ