Такмичар у "Звездама Гранда" поред Снежане ударио и на Цецу!

Кандидат у "Звездама Гранда", Душан Вукадиновић и његова мајка оптужили су Снежану Ђуришић да им је тражила новац како би такмичар прошао даље, а сада је он оплео и по Цеци Ражнатовић која је подржала своју колегиницу у овом скандалу.

Забава 20.02.2023 | 18:05
Такмичар у "Звездама Гранда" поред Снежане ударио и на Цецу!

Као бомба одјекнула је вест да је чланица жирија Снежана Ђуришић тражила финансијску надокнаду за пролазак у даљи круг "Звезде Гранда", а све то потекло, првенствено од мајке Душана Вукадиновића, који се убрзо и надовезао на тврдње своје мајке. Душан се огласио, те одговорио на прозивке и увреде појединих чланова жирија. Светлана Цеца Ражнатовић је изјаву Душана и његове мајке назвала злочином и бесрамним чином, а он је одговорио брутално.

 

- Ова изјава ме уопште не изненађује од дотичне, знајући њену биографију. Ђорђе Давид је рекао да је његова мајка то рекла из незадовољства, те да код њеног оглашавања постоји "мањак образовања и интелекта". Истакао је да се види да је из малог места. Ова изјава је Душана посебно повредила будући да је мајка његов највећи ослонац. - Тако је, моја мајка је из малог места које се зове Подгорица и она је поносна и поштена Црногорка – рекао је такмичар.

 

Изјаву Саше Поповића није желео коментарисати, а истакао је да га нико од чланова жирија и продукције није ни покушао да контактира. За крај прокоментарисао је изјаву Снежане, која је главни актер овог скандала. Она је демантовала да се поменути инцидент десио и рекла да ради одговорно са кандидатима. - О мојој менторки је већ све речено…

Dušan VukadinovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YТ

 

Само бих поставио питање Саши Поповићу, ако је слушао моје певање у баражу, а наравно да јесте, ако се уверио како певам када певамо бараж на истом микрофону, без подмићивања, зашто ме није пустио да идем даље? Ако је човек и ако неће да се огреши о једног доброг такмичара. Толико- казао је револтирани такмичар.

(информер.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цудак

20.02.2023 18:32

Мислим да си ти своје отпјевао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иггy спеед

21.02.2023 08:50

Осудјени злоцинац Светлана се несто пита !?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре-иггy

23.02.2023 15:26

Свака част за коментар.