Данас сунчано и веома топло за ово доба године

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити сунчано и топло вријеме за ово доба године, те максималну температуру ваздуха до 18 степени Целзијусових.

Република Српска 18.02.2023 | 08:15
Данас сунчано и веома топло за ово доба године

Јутрос је мало до умјерено облачно, а у вишим предјелима хладно уз слаб мраз, док око ријека и по котлинама има магле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха од минус један до шест, у вишим предјелима на истоку од минус четири степена, а максимална од 11 до 18, а у вишим предјелима и мјестима са маглом од седам степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб до умјерен јужни и југозападни, послијеподне локално и јак, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Соколац минус пет, Вишеград и Ливно минус два, Приједор и Хан Пијесак минус један, Мркоњић Град и Чемерно нула, Добој, Бјелашница, Сарајево и Зеница један, Сребреница и Широки Бријег два, Бањалука и Тузла три, Бијељина и Требиње пет, Мраковица и Неум седам и Бихаћ девет степени Целзијусових. 

(Срна) Фото: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар