Уз паметну штедњу АТОС банке и новац може да расте!

АТОС БАНК а.д. Бања Лука започела је кампању “И новац може да расте уз паметну штедњу”. Наиме, кампања ће трајати три мјесеца, дакле до 15.05.2023. године. У оквиру исте Банка нуди атрактивне каматне стопе на орочену штедњу.

Република Српска 17.02.2023 | 15:14
Уз паметну штедњу АТОС банке и новац може да расте!

„Како би одговорили потребама својих клијената, АТОС БАНК а.д. Бања Лука припремила је акцијску понуду и повољне услове, уз атрактивне каматне стопе на орочену штедњу физичких лица у домаћој и страној валути. Наиме орочена штедња намијењена је клијентима који желе сигурно штедити унапријед одређени период и уз каматну стопу која остаје иста све до истека орочења. По истеку уговореног периода Банка ставља клијенту на располагање орочени улог са припадајућом каматом. До 15.05.2023. године клијенти имају прилику да искористе све предности наше понуде, и да уз нашу орочену штедњу почну улагати у будућност“, изјавио је овим поводом Саша Маглов, директор Сектора продаје и мреже филијала АТОС БАНК а.д. Бања Лука. 

У понуди АТОС Банке поред орочене штедње на располагању су и слободна штедња, штедња по виђењу, дјечија штедња, као и рентна штедња.  

Више информација о посебној акцијској понуди орочене штедње, али и о осталим производима и услугама Банке можете пронаћи на нашој wеб страници хттпс://атосбанк.ба/, у најближој пословници Банке и путем бесплатног телефона Контакт центра 0800 59 999.

Ваша АТОС БАНК а.д. Бања Лука

(ПР) Фото: ПР