Ево како данас изгледа певачица која се удала за шеика као његова 23. жена!

Контроверзна босанска певачица Алма Туцаковић већ неко време живи у Дубаију, а балкански медији брујали су о наводима да се удала за шеика, и отпочела живот са њим, као његова 23 жена. Међутим, истина је сасвим другачија.

Забава 09.02.2023 | 17:51
Ево како данас изгледа певачица која се удала за шеика као његова 23. жена!

Алма је једном приликом за медије открила да се одрекла естраде као и да не жели више да пева, али и да редовно испуњава своје брачне обавезе.

 
Alma Tucaković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Што се тиче естраде, опростила сам се од ње. Бар годину дана. Не желим више да певам јер сам се уверила да постоји и други, бољи живот који могу да изградим. Овде ми је прелепо. Уживам са својом пријатељицом, а редовно испуњавам и све своје брачне обавезе - рекла је Алма за босански магазин "Еxпресс 201".

Ова босанска певачица је испричала и да је свом супругу 23. жена и да има потпуну слободу.

Alma Tucaković
ФОТО: ФЕЈСБУК

- Ја сам му 23. жена. Ко да он зна где је која од нас (смех). Ако мислите да се шалим, варате се. Заправо нећу никога ни у што убеђивати. Али обећавам вам да ћете први имати фотографије с мојим шеиком. Мислим да ћу до краја живота овде остати. Дошла сам у најбогатију земљу на свету и ту остајем живети. Нећу заборавити ни Босну, али овде ћу се вратити. Тек сада дишем слободно - рекла је Алма тада која је позната по хиту "Безобразно".

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели АЛМА ТУЦАКОВИЦ (@алма_туцаковиц)

Алма је једно време била је јако активна на друштвеним мрежама, редовно делила фотографије из теретане као и тренутке њене свакодневице, али, одједном, све то је стало. Алма се, ако је судити по друштвеним мрежама, вратила у Босну. Дугу косу је скратила, али се није ни мало променила.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар