За побједе у рингу: Опрема из Моззарта за приједорски „Побједник“

У Боксерском клубу „Побједник“ из Приједора током протекле деценије у рингу су изборили бројне побједе. Медаље су освајали на домаћим и међународним такмичењима и тако донијели бројна признања у град на Сани.

Република Српска 09.02.2023 | 15:39
За побједе у рингу: Опрема из Моззарта за приједорски „Побједник“

До нових одличја би могли у новој опреми коју им је у знак подршке послао регионални лидер у приређивању игара на срећу. 

- Сви смо веома задовољни. Имамо сада најљепшу опрему у БиХ, фантастичног је квалитета и добро ће нам послужити на такмичењима. Захваљујемо се пуно компанији Моззарт на овој подршци - каже Жељко Стегић, тренер, борац и оснивач Боксерског клуба „Побједник“, Приједор. 

Клуб окупља преко 45 омладинаца, јуниора и сениора, од којих је више од 20 активних такмичара. У рингу се боре аматерски и професионално. 

Након напорних тренинга, професионалци одлазе на такмичења у Премијер лиги БиХ и Лиги Републике Српске, као и на бројна међународна борилишта.

У домаћим и ринговима широм свијета посебно се истиче њихов борац Никола Ивковић. Он је вишеструки првак БиХ, учесник квалификација за Олимпијске игре у Токију и XИX Медитеранских игара у Алжиру прошле године.

„Побједник“ може да се похвали са три првака БиХ и четири првака РС у различитим категоријама и узрастима У наредном периоду желе да остваре што боље резултате на домаћој и међународној сцени, те да омасове клуб што већим бројем малих и великих шампиона. 

У томе имају подршку Града, навијача, спонзора и донатора међу којима је сада и Моззарт.

А управо у новој Моззарт опреми боксери „Побједника“ ће ускоро у ринг. Почетком марта омладинци и сениори такмичиће се на Првенству БиХ у Бањалуци и Живиницама, па се надају новим побједама. 

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар