М:тел донирао возило за потребе Народне кухиње

У Мостару је 7. фебруара 2023, компанија м:тел уручила донацију Епархији захумско-херцеговачкој и приморској, а за потребе Народне кухиње која дјелује у оквиру ове епархије

Република Српска 08.02.2023 | 10:48
М:тел донирао возило за потребе Народне кухиње

На молбу Епархије захумско-херцеговачке и приморске за донацију једног доставног возила за потребе њихове јавне кухиње, а које је упутило на адресу м:тел-а, ова компанија је одмах реаговала и реализовала наведену донацију. 

Примопредаја возила и уручење кључева уприличено је испред Владичиног дома у Мостару. У име компаније м:тел ову донацију је уручио Милосав Парезановић, извршни директор за маркетинг и продају компаније м:тел, а кључ је преузео Горан Гуровић, упосленик Народне кухиње Епархије захумско-херцеговачке и приморске.

Овим поводом Милосав Парезановић је изјавио: „Срећни смо када смо у прилици да дарујемо. То је нешто што компанија м:тел константно доказује и показује својим дјелима, желећи да буде ту за све којима је потребна“.

Он је нагласио да м:тел није први пут у Мостару како би пружио подршку овој епархији.

„Били смо ту да им помогнемо у оквиру акције ’Нисте сами, имате пријатеље’ донацијом пакета хране и хигијенских производа. Наши пријатељи из Епархије, исказали су потребу за једним доставним возилом за потребе јавне кухиње која дјелује у оквиру Епархије. Са задовољством смо данас уручили кључеве овог аутомобила који ће служити племенитој сврси. Јер, шта је племенитије од овога што ради управо Епархија за своје суграђане широм овог краја.  Моје лично задовољство, а и цијеле компаније м:тел, јесте што настављамо да градимо пријатељство са Епархијом захумско-херцеговачком и приморском, и на томе ћемо радити и убудуће“, изјавио је г. Парезановић.

Отац Душко Којић, старјешина Саборног храма „Свете тројице“ у Мостару захвалио је компанији м:тел и на овој донацији, те нагласио да им донација значи много, али и пријатељство које Епархија његује са компанијом м:тел.

„Од м:тел-а смо увијек имали подршку, како у пакетима хране и хигијенских производа, тако и у организацији нашег годишњег концерта. Оно што је важно јесте то што знамо да је м:тел компанија на коју можемо да се ослонимо и којој се увијек можемо обратити када смо у потреби“, рекао је отац Душко Којић, те нагласио значај донације када је у питању достава хране свима онима којима је потребна. Како је рекао, корисника Народне кухиње је тренутно 80.

У оквиру свог друштвено одговорног пословања, м:тел жели бити искрен пријатељ и пружити руку подршке свима, а нарочито када су у питању овакве и сличне потребе јавних кухиња.

(ПР Фото: ПР)