Добро се обуците, данас хладно и сунчано вријеме

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити хладно и сунчано вријеме уз умјерену облачност и максималну температуру ваздуха од минус три до два степена Целзијусова.

Босна и Херцеговина 07.02.2023 | 08:49
Добро се обуците, данас хладно и сунчано вријеме

Температура на југу до пет степени Целзијусових, а у вишим предјелима од минус осам, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана у многим предјелима температура ће остати испод нуле цијелог дана. Увече и током ноћи очекује се претежно ведро и веома хладно.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, дуваће слаб до умјерен сјеверни вјетар.

Јутрос је веома хладно уз умјерен, у вишим предјелима јак мраз. Углавном је облачно, мјестимично са слабим пролазним падавинама, а на југу претежно ведро.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница минус 18, Чемерно и Хан Пијесак минус 11, Калиновик минус 10, Иван Седло минус девет, Соколац и Дрвар минус осам, Гацко минус седам, Бијељина, Мркоњић Град и Бихаћ минус шест, Вишеград, Сарајево и Ливно минус пет, Бањалука, Зворник, Тузла и Градачац минус четири, Билећа и Зеница минус три, Добој минус два, Мостар један, те Неум два степена Целзијусова.

Висина снијега на Хан Пијеску је 58 центиметара, на Чемерну 45, Иван Седлу 33, у Калиновику 25, те на Сокоцу 24 центиметра.

(Срна Фото: Профимедиа) 

Коментари / 0

Оставите коментар