иПхоне 13, иПхоне 14 и 14 Плус по сниженим цијенама у м:тел понуди

Прелијеп дизајн, водец́е перформансе у индустрији и напредни системи камера, све са невјероватном издржљивошц́у, водоотпорношц́у и великим скоком у трајању батерије како би се осигурало да купци могу да рачунају на свој иПхоне-а када им затреба!

Република Српска 03.02.2023 | 12:36
иПхоне 13, иПхоне 14 и 14 Плус по сниженим цијенама у м:тел понуди

иПхоне је осмишљен тако да траје и задржи вриједност дуже од других паметних телефона.

иПхоне 13 

иПхоне 13 посједује живописнији и енергетски ефикаснији ОЛЕД дисплеј који је лакше гледати на директном сунцу и све то спаковано у издржљиво кућиште, отпорно на воду и прашину.

Уз аутоматско подешавање дубинске оштрине и пребацивање фокуса током снимања сада можете да удахнете живот сценама које снимате. Систем две камере пружа огромно побољшање квалитета фотографија и видео снимака уз оптичку стабилизацију слике са помјерањем сензора. 

иПхоне 14/14 Плус 

Све најновије могућности модела иПхоне 14 и 14 Плус покреће супербрзи А 15 Биони чип са 5-језгарним графичким процесором па су игре и апликације савршене за играње и коришћење.

Уз то, због новог дизајна унутрашњости уређај је отпорнији на екстремне температуре па акција може да траје дуже а са побољшаном главном камером и још бољом обрадом слике снимаћеш фантастичне фотографије, чак и при слабом освјетљењу.

Аппле телефоне пронађите уз одличне цијене у м:тел понуди!

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар