Претежно сунчано и топлије него претходних дана

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно суво уз сунчане периоде, на истоку облачније, уз дневну температуру од четири до девет, на југу до 12 степени Целзијусових.

Република Српска 03.02.2023 | 08:44
Претежно сунчано и топлије него претходних дана

Током вечери и наредне ноћи очекује се наоблачење са сјевероистока уз јаче падавине, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Киша ће падати у нижим предјелима, на истоку ће локално бити пљускова, а у вишим предјелима и на планинама падаће снијег.

Дуваће слаб до умјерен западни вјетар, у јужним предјелима сјеверни, локално вјетар може бити појачан.

Јутрос је у већини крајева претежно облачно вријеме, а у Херцеговини претежно сунчано, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 8.00 часова: Бјелашница минус 11, Иван Седло минус четири, Чемерно и Дрвар минус три, Бихаћ и Соколац минус два, Добој, Гацко, Сарајево и Ливно минус један, Бањалука, Тузла и Зеница нула, Вишеград један, Билећа, Зворник и Бијељина два, Градачац три, Мостар пет, те Неум седам степени Целзијусових.

Висина сњежног покривача: Бјелашница 137 центиметара, Чемерно 40, Иван Седло 29, Хан Пијесак 26, Калиновик 22, Мраковица 21, те Соколац 16 центиметара.

(Срна   Фото:Бањалука.нет)

Коментари / 0

Оставите коментар